Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Πολιτική Επικαιρότητα Α. Γεωργιάδης: «Κανένας κίνδυνος διάλυσης της ΝΔ»

Α. Γεωργιάδης: «Κανένας κίνδυνος διάλυσης της ΝΔ»

0
adonis-zagnaferis

Έστειλε μήνυμα ενότητας από Ξάνθη: «Δώσαμε τα χέρια…», είπε αναφερόμενος στην συνάντηση των 4 υποψηφίων

Θερμή υποδοχή του Ζαγναφέρη. Εποικοδομητική συνάντηση στο ΕΒΕ και από… τύχη διαφήμιση στην Καριόκα Ξάνθης!

Η Ξάνθη ήταν ο επόμενος σταθμός της περιοδείας του Άδωνη Γεωργιάδη, ο οποίος συνεχίζει να επισκέπτεται όλη την Ελλάδα με το επιτελείο του στα πλαίσια της εκστρατείας του για να βρει υποστηριχτές της υποψηφιότητάς του για την προεδρία της ΝΔ, δεδομένου ότι είναι ένας από τους 4 υποψηφίους. Φορτωμένο το πρόγραμμα του κ. Γεωργιάδη αφού σε μια μέρα τους είδε σχεδόν όλους και το απόγευμα μετέβη στην Κομοτηνή για να συνεχίσει την περιοδεία του στην Θράκη φτάνοντας μέχρι την Ορεστιάδα.

Το πρόγραμμα του Άδωνι στην Ξάνθη και το απρόοπτο με την εκπομπή της Τσαπανίδου στο Star

Στην Ξάνθη νωρίς το πρωί επισκέφτηκε το δημαρχείο και είχε ολιγόωρη συνάντηση με τον δήμαρχο Ξάνθης κ. Δημαρχόπουλο. Στην συνέχεια μετέβη στο επιμελητήριο όπου είχε πολύωρη συνάντηση και μια από «τις πιο εποικοδομητικές στην περιοδεία του»– σύμφωνα με δήλωσή του – με τον πρόεδρο του ΕΒΕ Ξάνθης κ. Στέλιο Μωραΐτη και μέλη του Επιμελητηρίου. Εκεί επίσης συναντήθηκε και με την νεολαία της ΝΔ. Από τον κ. Μωραΐτη ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο επιχειρηματικός κόσμος του νομού καθώς επίσης και τις προσπάθειες που γίνονται. Λίγο αργότερα ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε γι αυτή την συνάντηση ενώ αναφέρθηκε στο τυχαίο γεγονός με την εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου στο Star: «Στο Επιμελητήριο Ξάνθης είχα μια πολύ εποικοδομητική συνάντηση από τις πιο εποικοδομητικές στην περιοδεία μου. Μου είπαν τις προσπάθειες τους για να ενισχύσουν το εμπόριο και τις εξαγωγές τοπικών προϊόντων και αναφέρθηκαν στις καριόκες. Έτυχε εκείνη την ώρα να με καλέσει και η κα Τσαπανίδου. Βγήκαμε στο Star διαφημίσαμε τις καριόκες της Ξάνθης με τον κ. Μωραΐτη». Συνεχίζοντας ο κ. Γεωργιάδης επισκέφτηκε τον Μητροπολίτη Ξάνθης και αμέσως μετά τον αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης κ. Κώστα Ζαγναφέρη. Προηγουμένως όμως απέτισε φόρο τιμής στο Μνημείο του Προσφυγικού Ελληνισμού στην Πλατεία Ελευθερίας.

Θερμή υποδοχή του Ζαγναφέρη στον Άδωνι Γεωργιάδη

Θερμά υποδέχτηκε τον Άδωνι Γεωργιάδη ο αντιπεριφερειάρχης κ. Κώστας Ζαγναφέρης μαζί με την σύζυγο του. Το ίδιο θερμή ήταν και η υποδοχή του στελέχους τη ΝΔ κ. Περικλή Καρβουνίδη. Ο κ. Γεωργιάδης συνοδευόταν από τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Ξάνθης κ. Γιώργο Ιγνατιάδη ενώ δεν ήταν μαζί η σύζυγός του Ευγενία Μανωλίδου η οποία τον συνόδευε όταν ξεκίνησε την περιοδεία του. Ο κ. Ζαγναφέρης τον καλωσόρισε και έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Καλωσορίζουμε τον κ. Άδωνι που είναι μια από τις 4 υποψηφιότητες και θα’ λεγα κατά την δήλωσή του ξεκίνησε αουτσάιντερ και γίνεται φαβορί Του δίνω συγχαρητήρια γιατί είναι ό μόνος που είχε το θάρρος, το θράσος που λένε πολλοί, να διεκδικήσει την προεδρία του κόμματος χωρίς να έχει καμιά στήριξη από πουθενά παρά μόνο από τους πολίτες. Κι είναι αυτό που τον τιμά και τον κάνει διαφορετικό από τους υπόλοιπους υποψήφιους. Καλή επιτυχία και στο μέτρο του δυνατού ότι βοήθεια θέλετε τουλάχιστον στα διαδικαστικά».

Μήνυμα ενότητας από Γεωργιάδη για ΝΔ – Η Θράκη στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος μας

Ανταπαντώντας ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε στο στίγμα της υποψηφιότητάς του και στην αποδοχή που έχει από τον κόσμο: «Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης τα είπε όλα. Η δική μου υποψηφιότητα είναι διαφορετική από τις άλλες τρεις. Εγώ ξεκινώ από το μηδέν και δίνω το μήνυμα ότι μπορούν και άνθρωποι έξω από τις μεγάλες πολιτικές οικογένειες να διεκδικήσουν την ηγεσία της δημοκρατικής μας παράταξης. Νομίζω ότι αυτό το μήνυμα έχει αρχίσει και περνάει. Ολοένα και περισσότερος κόσμος έρχεται και υποστηρίζει την εκστρατεία μου. Σε κάθε πόλη που πηγαίνω έχω πολύ θερμή υποδοχή. Η Θράκη είναι από τις πρώτες μου επιλογές. Την Θράκη την αγαπούμε, την τιμούμε, θέλουμε να την έχουμε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος μας έτσι ώστε να την φροντίσουμε για να παραμένει πέραν των διαφόρων κινδύνων που μπορεί να βάζει κανένας στο μυαλό του».

Κληθείς από το «Ε» να σχολιάσει τα τελευταία επεισόδια στην ΝΔ που τον έκαναν να διακόψει εσπευσμένα την περιοδεία του και να επιστρέψει στην Αθήνα και αν είναι υπαρκτός ο κίνδυνος διάλυσης έστειλε μήνυμα ενότητας: «Δεν υπάρχει κανένα κίνδυνος διάλυσης . Βρεθήκαμε χθες με μια πρωτοβουλία όλων. Εγώ διέκοψα την περιοδεία στην Δράμα όπου ήμουν Βρεθήκαμε χθες στην Βουλή, δώσαμε τα χέρια, βγάλαμε κοινή ανακοίνωση, αγκαλιαστήκαμε. Την ΝΔ την αγαπάμε. Είμαστε 4 φίλοι, δεν είμαστε αντίπαλοι. δεν είμαστε ανταγωνιστές, είμαστε συναγωνιστές. Καθένας θέτει τα δικά του προσωπικά χαρακτηριστικά στην κρίση των Νεοδημοκρατών και αυτοί θα αποφασίσουν. Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας θα είναι απολύτως σεβαστό από όλους μας».

Μαριάννα Ξανθοπούλου
mxanthopoulou@empros.gr
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Πολιτική Επικαιρότητα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Στην Ξάνθη τη Δευτέρα ο Παύλος Γερουλάνος

Θα συναντηθεί με μέλη του κόμματος και φίλους στο Κυβερνείο Την Ξάνθη θα επισκεφθεί τη Δευ…