
-1 συσκευασία παγωτό βανίλια (συσκευασία που φτιάχνουμε με γάλα) + γάλα που απαιτείται
-1 κ.τ.σ. κανέλα
-1 κούπα τριμμένα μπισκότα πτι-μπερ
-2 μήλα
-3 κ.τ.σ. καστανή ζάχαρη
-μπισκότα για το σερβίρισμα
Σε ένα τηγάνι βάλτε τα μήλα που θα κόψετε σε λεπτές φέτες, την κανέλα και τη ζάχαρη. Σε μέτρια θερμοκρασία μαγειρέψτε τα μέχρι να λιώσει η ζάχαρη και μαραθούν τα μήλα. Μόλις καραμελώσουν και μαλακώσουν τα μήλα, αποσύρετε από τη φωτιά και αφήστε στην άκρη να έρθουν σε θερμοκρασία δωματίου.
Φτιάξτε έπειτα με το μίξερ σας το παγωτό σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Αφού το ετοιμάσετε, ρίξτε μέσα τα μήλα και ανακατέψτε με μια μαρίζ απαλά.
Αφού το ετοιμάσετε, πάρτε ένα μεγάλο σκεύος, τάπερ ή μπολ -όπου αποθηκεύσετε το παγωτό σας και ρίξτε λίγο παγωτό στον πάτο του μπολ.
Πασπαλίστε τριμμένο μπισκότο και καλύψτε με το μείγμα ξανά.
Πασπαλίστε με μπισκότα ξανά και αδειάστε έπειτα όλο το παγωτό μέσα στο μπολ.
Πασπαλίστε τέλος με τριμμένο μπισκότο από πάνω την τελευταία στρώση παγωτού, σκεπάστε με διάφανη μεμβράνη ή καπάκι και βάλτε στην κατάψυξη για 3-4 ώρες.