-500 γρ αντίδια
-1 κούπα του τσαγιού φαρίνα
– 1 1/2 κούπα του τσαγιού γάλα
– 2 τεμ ελαφρώς χτυπημένα αυγά
-300 γρ τυρί φέτα
-Αλάτι – πιπέρι
-1 κουταλάκι του γλυκού πάπρικα γλυκιά
-1 κουταλάκι του γλυκού ή φρέσκος δυόσμος ξερός
– 8 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
– 1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι ξερό
– 2 σκελίδες ψιλοκομμένες σκόρδο
Καθαρίζουμε τα αντίδια, τα πλένουμε και τα κόβουμε σε μικρά κομμάτια. Βάζουμε νερό σε κατσαρόλα με αλάτι να βράσει και ρίχνουμε τα αντίδια να βράσουν για περίπου 15 -20 λεπτά . Τα βγάζουμε και τα στραγγίζουμε. Σε μπολ βάζουμε το αλεύρι, προσθέτουμε λίγο λίγο το γάλα, ανακατεύουμε με το σύρμα να μη μας σβολιάσει, προσθέτουμε τα αυγά ελαφρώς χτυπημένα, αλάτι – πιπέρι, πάπρικα και τον δυόσμο τριμμένο. Σε τηγάνι βάζουμε 4 κουταλιές ελαιόλαδο να κάψει, προσθέτουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι σοτάρουμε μέχρι να μαλακώσει και προσθέτουμε το σκόρδο, σοτάρουμε για λίγα λεπτά. Προσθέτουμε τα αντίδια , συνεχίζουμε το σοτάρισμα για άλλα 5 λεπτά, βγάζουμε από την φωτιά, τρίβουμε από πάνω τα 200 γρ φέτα , ανακατεύουμε και τα ρίχνουμε στο μπολ με το αλεύρι. Ανακατεύουμε όλα μαζί τα υλικά. Λαδώνουμε με το υπόλοιπο ελαιόλαδο ένα πυρέξ ή ταψί, απλώνουμε το μείγμα ,πασπαλίζουμε με την υπόλοιπη φέτα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς περίπου για 20-25 λεπτά μέχρι να ροδίσει.. Βγάζουμε από τον φούρνο, αφήνουμε να κρυώσει ελαφρώς και σερβίρουμε.