Αρχική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Εκδηλώσεις Τραγουδώντας με τον Μαχαιρίτσα και τον Μουζουράκη

Τραγουδώντας με τον Μαχαιρίτσα και τον Μουζουράκη

0
mouzourakis maxairitsas

Την Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:30 στην Κεντρική Σκηνή των γιορτών

 
Λαυρέντης Μαχαιρίτσας είναι μια από τις σημαντικότερες προσωπικότητες του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού ο οποίος με κάθε ειλικρίνεια αφήνει ελεύθερα σκέψεις και συναισθήματα επί σκηνής. Με το μοναδικό και εκλεκτό μουσικό του γούστο ενίοτε συμφιλιώνει τον ηλεκτρικό ήχο με τη μελωδία και τον λυρισμό. Μαζί του ο Πάνος Μουζουράκης ο οποίος διαθέτει μια υπέροχη φωνή και ένα αστείρευτο ταλέντο στην υποκριτική. Όλα επάνω του είναι ανατρεπτικά και προκαλούν το ενδιαφέρον του κοινού, ανήκει στην νέα γενιά των καλλιτεχνών που συνδυάζουν το τραγούδι και την υποκριτική με μεγάλη άνεση.
Ο Λαυρέντης και ο Πάνος μαζί με τους εξαίρετους συνεργάτες μουσικούς τους, μας χαρίζουν μοναδικές στιγμές χαράς και διασκέδασης, μέσα από την διαδραστική (και όχι μόνο) μουσική τους παράσταση ενώ παράλληλα μας δίνουν τροφή για σκέψη.
Πρόκειται για ένα πρόγραμμα από εκείνα που θα συναντηθεί η τρα- γουδοποιΐα με την ελληνική ροκ & το swing, το funk με την soul, η συγκίνηση με το γέλιο, αλλά και το τραγούδι με τον κοινωνικό προ- βληματισμό ενώ παράλληλα δεν λείπουν οι αμοιβαίες εκμυστηρεύσεις με το κοινό αλλά και οι διαχρονικές επιτυχίες του Λαυρέντη. Συμμετέχει ο Ιταλός βιρτουόζος κιθαρίστας Steve Tesser.
Με λίγα λόγια πρόκειται για ένα εξαιρετικό πρόγραμμα με το οποίο διασκεδάζεις, ξεσκάς και φεύγοντας για το σπίτι παίρνεις και πολλά μαζί σου
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εκδηλώσεις
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Το 11ο Θερινό Ινστιτούτο Πιάνου στη ΦΕΞ

Από την 1 έως τις 7 Ιουλίου στον Πολυχώρος Τέχνης και Σκέψης – «Οικία Μάνου Χατζιδάκι» Η Φ…