-8 σνίτσελ μοσχαρίσια μέτριου μεγέθους
-150 γραμμάρια φρέσκο τυρί κρέμα
-8 φέτες τυρί του τοστ
-4 φέτες καπνιστό ζαμπόν μπούτι
Για το πανάρισμα:
-4 αυγά
-100 γραμμάρια αλεύρι
-200 γραμμάρια corn flakes
-Αλάτι
-Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Τοποθετείτε τα μοσχαρίσια σνίτσελ σε ένα ξύλο κοπής και τα πασπαλίζετε με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Αλείφετε στα 4 μοσχαρίσια σνίτσελ ισόποσα το φρέσκο τυρί κρέμα, απλώνετε 2 φέτες μοτσαρέλα και 1 φέτα χοιρινό καπνιστό μπούτι στο κάθε ένα και τοποθετείτε τα άλλα 4 από πάνω, κλείνοντας τα καλά.
Σε 3 μεγάλα πιάτα τοποθετείτε στο πρώτο το αλεύρι, στο δεύτερο τα αυγά χτυπημένα και στο τρίτο τα corn flakes, τα οποία σπάτε ελαφρώς σε μικρότερα κομμάτια με τα χέρια σας.
Περνάτε τα μοσχαρίσια σνίτσελ από το αλεύρι πρώτα, το τινάζετε καλά να φύγει το περιττό αλεύρι, μετά από το αυγό και τέλος από τα corn flakes.
Τοποθετείτε τα σνίτσελ σε ένα ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο C για 12-14 λεπτά.