Αρχική ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Εκλογές Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος: Σαρωτική νίκη για τη ΔΗΚΙΟ πανελλαδικά

Εκλογές Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος: Σαρωτική νίκη για τη ΔΗΚΙΟ πανελλαδικά

0

Πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 10/12 με επισφράγισμα την μεγάλη επιτυχία του Προέδρου ΟΕΕ, Κωνσταντίνου Κόλλια


Μ. Πουσπουρίκας στο «Ε»:«Η παράταξή μας με αυτό το αποτέλεσμα δείχνει ότι αφουγκράζεται αυτά τα προβλήματα και ότι μπορεί να τα υπερασπιστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!»


Μεγάλη νίκη και άνετη επικράτηση κατέγραψε η Δημοκρατική Κίνηση Οικονομολόγων, στις εκλογές του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου. Συγκεκριμένα, συγκεντρώνοντας ποσοστό που ξεπερνά το 45% σημείωσε ιδιαίτερα καλές αποδώσεις κυρίως σε Αττική και Θεσσαλονίκη. Αναντίρρητα, η επιτυχία αποτελεί επισφράγισμα της συστηματικής εργασίας του Προέδρου του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος(ΟΕΕ), Κωνσταντίνου Κόλλια, και των στελεχών της παράταξης, η οποία μάλιστα αναγνωρίστηκε και από το σύνολο των οικονομολόγων.

Μ. Πουσπουρίκας: Προσωπική επιβράβευση η πρωτιά σε ψήφους στην περιοχή

Προς επίρρωση με τα παραπάνω, ο Οικονομολόγος-Σύμβουλος Επιχειρήσεων, Μιχάλης Πουσπουρίκας, αναφέρει στο «Ε»:

«Το κλίμα για τον κλάδο ήταν γενικά πολύ ενθαρρυντικό. Άλλωστε, αυξήθηκε κατά πολύ η συμμετοχή όλων των συναδέλφων, οπότε αυτό είναι ένα μήνυμα που ομολογουμένως μας κάνει να είμαστε και πιο υπεύθυνοι, όπως επίσης και να βλέπουμε με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον αναφορικά με τα αιτήματα του κλάδου. Επίσης, όσον αφορά την ΔΗΚΙΟ, παράταξη στην οποία συμμετείχα κι εγώ, πετύχαμε μία μεγάλη νίκη και ειδικά στην Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης μετά από πολλά χρόνια δόθηκε η πρωτιά στην παράταξή μας. Αυτό, λοιπόν, από μόνο του είχε τη σημασία του! Προσωπικά εγώ έχοντας την πρωτιά σε ψήφους στην ΔΗΚΙΟ στην Ξάνθη αισθάνομαι μία προσωπική επιβράβευση»



«Το καθοριστικό μήνυμα ήταν στο πανελλαδικό αποτέλεσμα, αφού η ΔΗΚΙΟ με 45% περίπου πέτυχε μία πολύ μεγάλη νίκη αποδεικνύοντας ουσιαστικά ότι η δουλειά που έχει γίνει τα τελευταία τέσσερα χρόνια ήταν πολύ σημαντική. Ουσιαστικά, ο κλάδος και οι συνάδελφοι αναγνώρισαν αυτή την προσπάθεια. Οι υποψήφιοι ΔΗΚΙΟ έδωσαν μεγάλο αγώνα και αναγνωρίστηκε Πολύ σημαντικό είναι το αποτέλεσμα της ομάδας», τονίζει ακολούθως.

«Για εμάς, για την Ξάνθη θα ήθελα να τονίσω πως η πρωτιά της ΔΗΚΙΟ έρχεται σε μία περίοδο κατά τη διάρκεια της οποίας ο κλάδος έχει μεγάλα και διαχρονικά προβλήματα. Παρόλα αυτά, η παράταξή μας με αυτό το αποτέλεσμα δείχνει ότι αφουγκράζεται αυτά τα προβλήματα και ότι μπορεί να τα υπερασπιστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο», όπως επισημαίνει καταληκτικά ο κ. Πουσπουρίκας.


Χρύσα Κιατίπη
chkiatipi@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από Χρύσα Κιατίπη
Περισσότερα άρθρα από ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

ΕΛΣΤΑΤ: Πόσα ξοδεύουν οι Έλληνες για στέγαση και διατροφή

O κίνδυνος φτώχειας απειλεί το 18,7% του πληθυσμού Εντυπωσιακά στοιχεία για το πώς διαμορφ…