Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Αστυνομικά Νέα Λήστεψε αυτόν που του πρόσφερε δουλειά…

Λήστεψε αυτόν που του πρόσφερε δουλειά…

0
astinomia genisea

Τον χτύπησε και τον λήστεψε. Συνελήφθη άμεσα

 
 
Συνελήφθη, τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης 20 Αυγούστου στη Γενισέα από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γενισέας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης, 27χρονος κάτοικος Γενισέας ο οποίος κατηγορείται για ληστεία σε βάρος 81χρονου επίσης κατοίκου Γενισέας
 
Τον χτύπησε και τον λήστεψε
Ειδικότερα, ο 27χρονος, το βράδυ της Δευτερας, εισήλθε στην αυλή του σπιτιού 81χρονου και αφού τον ακινητοποίησε, ασκώντας σωματική βία, αφαίρεσε από την κατοχή του το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ, διάφορα έγγραφα και ένα κινητό τηλέφωνο. Ακολούθως, τράπηκε σε φυγή, πλην όμως μετά από σχετικές αναζητήσεις στις οποίες προέβησαν οι αστυνομικοί, εντοπίστηκε, λίγη ώρα αργότερα, στη Γενισέα και συνελήφθη. Στην κατοχή του 27χρονου βρέθηκαν τα αφαιρεθέντα έγγραφα, το κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στο δικαιούχο τους. Σημειώνεται επίσης ότι ο δράστης, ο οποίος είχε εργαστεί τις δύο προηγούμενες ημέρες στην κτηνοτροφική μονάδα του 81χρονου και έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές.  
Ο 81χρονος μετέβη στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησε.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Γενισέας Ξάνθης.
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αστυνομικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Συνελήφθη διαρρήκτης επιχειρήσεων στην Ξάνθη

Έκλεψε τηλεόραση από επιχείρηση και προσπάθησε να διαρρήξει άλλα δύο καταστήματα   Συ…