Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Όλα τα ονόματα των τομεαρχών του ΠΑΣΟΚ

Όλα τα ονόματα των τομεαρχών του ΠΑΣΟΚ

0

Με το βλέμμα στη νεότερη γενιά

Έπειτα από κυοφορία αρκετών εβδομάδων ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής Ανδρέας Σπυρόπουλος ολοκλήρωσε το παζλ συμπλήρωσης των προσώπων που θα αναλάβουν τους τομείς δράσης και πολιτικής του κόμματος και ανακοίνωσε τους επικεφαλής (τομεάρχες) και τους αναπληρωτές τους.

Αρκετά είναι νέα πρόσωπα, με σημαντικά βιογραφικά στο τομέα τους, η δε σύνθεση θεωρείται ισορροπημένη καθώς εκπροσωπούνται όλες οι τάσεις του κόμματος, ενώ σημαντικό ρόλο αναλαμβάνουν στενοί συνεργάτες του Ν. Ανδρουλάκη.

Προ ολίγων ημερών είχαν ανακοινωθεί οι τομεάρχες Οργανωτικού ( Τ. Χατζηδάκη) και ο αναπληρωτής Νίκος Δασκαλάκης και Πολιτικού Σχεδιασμού Παναγιώτης Δουδωνής.

Στον τομέα Οικονομικών παραμένει γραμματέας ο Γιάννης Κουτσούκος, με αναπληρωτές τον Γιώργο Παλαιοδήμο του ESM, τον Απόστολο Κρυωνίδη και τον οικονομολόγο Θανάση Κολιόπουλο από την κοινωνία πολιτών. Στον Ανάπτυξης γραμματέας είναι ο Ηλίας Κικίλιας, που συνέταξε το πρόγραμμα μαζί με τον Νίκο Χριστοδουλάκη – αναπληρωτές του η Κατερίνα Μπατζελή, ο Σάββας Πελτέκης από την αγορά και ο Αλέξανδρος Ραγκούσης, στέλεχος της Παγκόσμιας Τράπεζας. Στον αγροτικό τομέα γραμματέας αναλαμβάνει ο Θανάσης Πετρόπουλος, στη δημόσια διοίκηση παραμένει η Εφη Στεφοπούλου (με αναπληρωτές τον Παναγιώτη Νταή και τον Σταύρο Ακαλίδη), ενώ στις Υποδομές αναλαμβάνει ο μηχανικός Δημήτρης Σαρηγιάννης και η Ηρώ Δουμάνη, με εξειδίκευση στις μεταφορές. Στον τομέα Δικαιοσύνης παραμένει ο Χρήστος Κακλαμάνης, ένας από τους δικηγόρους του Ανδρουλάκη στην υπόθεση των υποκλοπών, με αναπληρωτές τον Στάθη Κουτσοχήνα, πρώην πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης και τον Δημήτρη Παπουτσή, πρώην βουλευτή Καβάλας. Στον Θεσμών και Διαφάνειας γραμματέας θα είναι ένας ακόμα εκ των δικηγόρων που ανέλαβαν τις υποκλοπές, ο Μανώλης Βελεγράκης, ενώ ο τρίτος, Μιχάλης Καλαντζόπουλος, αναλαμβάνει τον τομέα Εργασίας. Στον Εθελοντισμό γραμματέας θα είναι πια η παρουσιάστρια Κατερίνα Λάσπα, στην Ενέργεια ο Χάρης Δούκας και στην Ασφάλιση ο Γιώργος Κουτρουμάνης, με αναπληρωτή τον Λεωνίδα Παππά. Στο Προστασίας του Πολίτη θα παραμείνει γραμματέας ο Μαρίνος Σκανδάμης, με αναπληρωτή τον Θανάση Κατερινόπουλο, ενώ στην Πολιτική Προστασία γραμματέας θα είναι ο Μιχάλης Χάλαρης με αναπληρωτή τον μετεωρολόγο Σάκη Αρναούτογλου. Στον τομέα Ισότητας ανέλαβε γραμματέας η Μαρία Δαφέρμου και στον Τουρισμό ο Παύλος Γερουλάνος. Ξεχωριστός τομέας θα γίνει για το στεγαστικό και τα κόκκινα δάνεια, όπου αναλαμβάνει ο Δημήτρης Σπυράκος, που συνέταξε και τη σχετική πρόταση νόμου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Η Περιφέρεια ΑΜΘ ίδρυσε την Επιτροπή Ισότητας Π.Α.Μ.Θ.

Πρόεδρος της επιτροπής θα διατελέσει η Βασιλική Παυλακάκη Την Πέμπτη 25 Απριλίου πραγματοπ…