Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ 4η θέση στο πρωτάθλημα Α2 για την ομάδα Αντιπτέρισης του ΓΑΣ ΑΡΙΩΝ ΞΑΝΘΗΣ

4η θέση στο πρωτάθλημα Α2 για την ομάδα Αντιπτέρισης του ΓΑΣ ΑΡΙΩΝ ΞΑΝΘΗΣ

0

Το Σάββατο στην Αλεξανδρούπολη

Σημαντική παρουσία είχε η ομάδα Αντιπτέρισης του ΓΑΣ ΑΡΙΩΝ Ξάνθης, που συμμετείχε το Σάββατο στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας που έγινε στην Αλεξανδρούπολη. Οι αθλητές του συλλόγου πέτυχαν την 4η τιμητική θέση.

Για τους αγώνες γράφει η πρόεδρος του Συλλόγου, Νατάσα Μακρή:

«Αν και παρουσιάστηκε με “μικρή” σύνθεση τόσο σε ηλικία όσο και σε αριθμό, τα παιδιά κατάφεραν πέρα από καλή εμφάνιση να πετύχουν την τιμητική 4η θέση κερδίζοντας τον ΑΙΝΟ Κεφαλονιάς και αποσπώντας θετικά σχόλια για την μαχητικότητα και το πάθος τους!

Αξίζουν συγχαρητήρια στους μικρούς αθλητές μα και στους γονείς τους, που είναι αρωγοί και υποστηρικτές αυτής της προσπάθειας!

Οι αθλητές μας ήταν:  Βασιλική Κεχαγιόγλου, Λυδία Ρούφου, Βασίλης Δαμιανίδης, Γιάννης Τσιγκενόπουλος.

Συγχαρητήρια,  στον εξαιρετικό μας προπονητή,  κ. Χαράλαμπο Ιορδάνου,  που χωρίς αυτόν η Αντιπτέριση στην Ξάνθη όχι μόνο δεν θα έπαιρνε αξιόλογες θέσεις σε αγώνες μα δεν θα υπήρχε καν και θα ήταν παρελθόν.

Επίσης, συγχαρητήρια στους ανθρώπους του ΕΘΝΙΚΟΥ Αλεξανδρούπολης και την κα Βίκη Κοϊνάκη, για την άψογη διοργάνωση και τον επιδιαιτητή κ. Φίλιππο Σαμουρκασίδη, που βοήθησαν στην ομαλή διεξαγωγή των αγώνων οι οποίοι είχαν πολύ ψηλό επίπεδο.

Ραντεβού του χρόνου, όπου  ελπίζουμε με πληρέστερη σύνθεση να διεκδικήσουμε την άνοδο στην Α1 Εθνική κατηγορία, κάτι που η ομάδα μας το πέτυχε ξανά τα προηγούμενα χρόνια

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ήττες για τις δύο ομάδες της Ξάνθης στη Γ’ Εθνική

Συντριβή γνώρισε ο Άρης Πετεινού στην Κομοτηνή με 6-0 – Εξασφάλισε την παραμονή ο Ορέστης …