Αρχική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Εκδηλώσεις Αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες για τις επιταγές θεάτρου της ΔΥΠΑ

Αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες για τις επιταγές θεάτρου της ΔΥΠΑ

0

Ενστάσεις έως την Πέμπτη στις 3 μμ

Αναρτήθηκαν τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2022, οι προσωρινοί πίνακες Δικαιούχων, Αποκλειομένων και Θεατρικών Επιχειρήσεων-Παρόχων για το Πρόγραμμα Χορήγησης Επιταγών Θεάματος της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) για τη χειμερινή περίοδο 2022-2023.

Ενστάσεις κατά των αποτελεσμάτων θα υποβάλλονται αποκλειστικά ηλεκτρονικά από σήμερα, Τρίτη 8 Νοεμβρίου και ώρα 10:00, έως την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου και ώρα 15:00, μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης της Δημόσιας Διοίκησης (gov.gr).Ενστάσεις που δεν υποβάλλονται με ηλεκτρονικό τρόπο δεν εξετάζονται.

Σκοπός του προγράμματος είναι η πνευματική ανάπτυξη του εργατικού δυναμικού και η στήριξη των θεατρικών επιχειρήσεων. Οι πάροχοι συμμετέχουν στο πρόγραμμα προσφέροντας συγκεκριμένο αριθμό θέσεων πλατείας για την παρακολούθηση των παραστάσεων που θα ανέβουν στα θέατρά τους κατά τη χειμερινή περίοδο 2022-2023.

Με την επιταγή οι δικαιούχοι και ωφελούμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν την θεατρική παράσταση της επιλογής τους από το Μητρώο Παρόχων της ΔΥΠΑ, χωρίς να καταβάλουν κανένα επιπλέον ποσό. Η αξία των επιταγών ανέρχεται κατά μέγιστο όριο στα 15€ για τις κεντρικές σκηνές και στα 12€ για τις παιδικές σκηνές.

Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει από την επομένη της έκδοσης των οριστικών αποτελεσμάτων και θα διαρκέσει καθ’ όλη τη χειμερινή θεατρική περίοδο 2022-2023 με ημερομηνία λήξης την 31.05.2023.

Ο συνολικός προϋπολογισμός ανέρχεται σε 3.000.000€.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εκδηλώσεις
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Το έθιμο του σοκολατένιου αυγού: Ιστορία & Συμβολισμός

«Το Πάσχα για τα μικρά παιδιά σημαίνει λαμπάδα και σοκολατένιο αυγό»- Σε ό,τι αφορά τον λα…