Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Αθλητικά Νέα Kick Boxing: Στους αγώνες «Max Pain» συμμετείχε ο Πολύδαμος

Kick Boxing: Στους αγώνες «Max Pain» συμμετείχε ο Πολύδαμος

0
polydamos-empros

Με αποστολή 10 αθλητών πήρε μέρος ο ξανθιώτικος σύλλογος      

Για ακόμη μία φορά αθλητές του ξανθιώτικου συλλόγου kick boxing «ΑΣ Πολύδαμος» πήραν μέρος σε μία μεγάλη διοργάνωση και σημείωσαν σημαντικές νίκες.
Συγκεκριμένα 10 αθλητές του «Πολύδαμου» συμμετείχαν στη διοργάνωση με την ονομασία «Max Pain» που έγινε στη Θεσσαλονίκη το περασμένο Σαββατοκύριακο, ενώ ο απολογισμός τους ήταν 8 νίκες και 2 ήττες.
Οι νίκες για τον ξανθιώτικο σύλλογο σημειώθηκαν από τους Νικόλαο Παμπουκίδη, Δημήτρη Καραπάνο, Κωνσταντίνο Χασάπη, Παναγιώτη Χασάπη, Παναγιώτη Βαρελτζίδη, Παύλο Αμοιρίδη, Διάκο Αμβροσιάδη και Χάρη Αραλάγιο. Αντίστοιχα την ήττα γνώρισαν οι Σπύρος Σωτηρίου και Στέλιος Νικολαΐδης.
Μετά τη λήξη των αγώνων, ο αρχηγός της ξανθιώτικης αποστολής Νίκος Κυριακού δήλωσε: «Είχαμε πολύ καλή παρουσία και οι αθλητές μας συνδύασαν τις νίκες τους με δυνατούς και θεαματικούς αγώνες. Το σημαντικό είναι ότι οι αθλητές αποκτούν εμπειρίες από μεγάλες διοργανώσεις και γι’ αυτό το λόγο συμμετέχουμε σε όσους αγώνες μπορούμε, έτσι ώστε να αποκτήσουμε και ως σύλλογος εμπειρία τόσο στα αγωνιστικά όσο και στα οργανωτικά θέματα Στα πλάνα μας εξάλλου είναι να κάνουμε και στην πόλη μας μία πανελλήνια διοργάνωση υψηλού επιπέδου».      
Δημήτρης Καλτέκης
dkaltekis@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αθλητικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Λεύκιππος: Πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε στη Θεσσαλονίκη απέναντι στη ΧΑΝΘ

Αποκλείστηκε από τον  μεγάλο τελικό αλλά τερμάτισε 3ος στον 3ο Όμιλο της National League 1…