Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Αθλητικά Νέα Στην Ξάνθη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τζούντο Νέων Ανδρών – Γυναικών

Στην Ξάνθη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τζούντο Νέων Ανδρών – Γυναικών

0
amoirideio-empros

Με τη συμμετοχή 250 ¨τζουντόκα¨ ηλικίας 18-20 ετών απ’ όλη την Ελλάδα

Το διήμερο 2-3 Μαρτίου η διοργάνωση στο «Φ. Αμοιρίδης»          

Στην Ξάνθη θα πραγματοποιηθεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τζούντο Νέων ανδρών – Νέων γυναικών για το 2013. Η διοργάνωση θα διεξαχθεί στο «Φ. Αμοιρίδης» το διήμερο 2-3 Μαρτίου και αναμένεται να συμμετέχουν περισσότεροι από 250 νεαροί και νεαρές ¨τζουντόκα¨ ηλικίας 18 έως 20 ετών, απ’ διάφορους συλλόγους απ’ όλη την Ελλάδα.
Ο δημοτικός σύμβουλος και παράλληλα προπονητής του ξανθιώτικου συλλόγου τζούντο «Ο Μιρμάνης», Θωμάς Ηλιάδης, μίλησε στο «Ε» σχετικά με τη διοργάνωση:
«Μετά τις απαραίτητες κινήσεις και έγγραφα που αντάλλαξαν ο Δήμος Ξάνθης με την Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο, αποφασίστηκε να διεξαχθεί στην Ξάνθη το πανελλήνιο πρωτάθλημα τζούντο Νέων Ανδρών – Νέων Γυναικών. Καθώς γνωρίζω πολύ καλά το άθλημα και έχω εμπειρία από ανάλογες διοργανώσεις, περιμένω και σε αυτή τη διοργάνωση να δούμε την ¨αφρόκρεμα¨ των αθλητών τζούντο απ’ όλη την Ελλάδα και σίγουρα οι θεατές που θα παρακολουθήσουν τους αγώνες θα ευχαριστηθούν από το θέαμα. Οι αγώνες θα γίνουν Σαββατοκύριακο κι έτσι οι Ξανθιώτες θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν το «Αμοιρίδειο», ώστε να παρακολουθήσουν ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις».
Όσον αφορά τις ξανθιώτικες συμμετοχές, ο κ. Ηλιάδης ανέφερε: «Από την Ξάνθη θα συμμετέχουν περίπου 12 αθλητές, όμως τα ονόματα θα ανακοινωθούν την τελευταία εβδομάδα, όταν δούμε σε τι κατάσταση είναι και ποιοι θα πάρουν μέρος».      
Δημήτρης Καλτέκης
dkaltekis@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αθλητικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Η Ξάνθη υποδέχεται την Ολυμπιακή Φλόγα τη Δευτέρα

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης Την Δευτέρα 22 Απριλίου 2024, ο Δήμος Ξάνθης θα υποδεχθεί με λα…