Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποδόσφαιρο Με ευχές για υγεία και επίτευξη στόχων

Με ευχές για υγεία και επίτευξη στόχων

0
kopi_pitas_2013-empros

Έκοψε την ετήσια πίτα η ΠΑΕ Skoda Ξάνθη

Τορομανίδης, Χελιδώνης, Χατζητερζόγλου, Χατζηγιάννης οι τυχεροί που βρήκαν τα φλουριά        

Με τις ευχές των παρευρισκομένων για υγεία και επίτευξη των στόχων, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας η καθιερωμένη κοπή της πίτας της ΠΑΕ Skoda Ξάνθη. Η εκδήλωση έγινε στο ξενοδοχείο του αθλητικού κέντρου της ΠΑΕ στα Πηγάδια ενώ εκτός των ποδοσφαιριστών, προπονητικού – διοικητικού – υπαλληλικού προσωπικού της ομάδας, παρευρέθηκαν πολιτικοί φορείς και εκπρόσωποι των τοπικών αρχών.
Η βραδιά ξεκίνησε με το καλωσόρισμα του προέδρου του Δ.Σ. κ. Αριστείδη Πιαλόγλου ο οποίος έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον Ιάκωβο Ανδρεάδη (μέλος σε παλαιότερο Δ.Σ.) ο οποίος νωρίτερα την ίδια ημέρα είχε φύγει από τη ζωή σε ηλικία 66 ετών.
Η εκδήλωση συνεχίστηκε με την κοπή της βασιλόπιτας από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ξάνθης κ.κ. Παντελεήμων ο οποίος μετά το πέρας της τελετής στη σύντομη ομιλία του ευχήθηκε υγεία και κάθε επιτυχία στη Skoda Ξάνθη που συνεχίζει να εκπροσωπεί επάξια την περιοχή σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνο.
Ακολούθησε η παράδοση δύο επιταγών από την ΠΑΕ Skoda προς τους εκπροσώπους του Γηροκομείου και του Ψυχολογικού Κέντρου Ξάνθης, σε μία κίνηση που πραγματοποιεί κάθε χρόνο η ξανθιώτικη ομάδα, γεγονός που σχολιάστηκε και τονίστηκε ιδιαίτερα από τους υπεύθυνους των δύο ιδρυμάτων, ενώ το «κλου» της βραδιάς ήταν η ανακήρυξη του Χρήστου Πανόπουλου (ο οποίος απουσίαζε) σε ευεργέτη του Γηροκομείου Ξάνθης ¨Μέγας Βασίλειος¨.
Όσον αφορά τους τυχερούς της βραδιάς που βρήκαν τα φλουριά, τυχερός ποδοσφαιριστής της επαγγελματικής ομάδας ήταν ο νεαρός Θόδωρος Τορομανίδης, στα τμήματα Κ-20 (Ομάδα Νέων) και Κ-17 (Εφηβικό) τα φλουριά βρήκαν οι Χελιδώνης και Χατζητερζόγλου αντίστοιχα και, τέλος το φλουρί της πίτας του προσωπικού έτυχε ο φυσιοθεραπευτής Βαλάντης Χατζηγιάννης.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Ποδόσφαιρο
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γ’ Εθνική: Αυλαία την Κυριακή με την 34η αγωνιστική

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές Με την 34 και τελευταία αγωνιστική ολοκληρώνεται το πρωτάθλη…