Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Στο δρόμο των εξετάσεων οι μαθητές γυμνασίων και λυκείων

Στο δρόμο των εξετάσεων οι μαθητές γυμνασίων και λυκείων

0

Τελευταία μέρα ήταν η χθεσινή για τους μαθητές των γυμνασίων- Προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις έχουν ξεκινήσει στα λύκεια

 

Τελευταία μέρα πήγαν χθες στο σχολείο οι μαθητές των γυμνασίων, οι οποίοι μπαίνουν στο «χορό» των εξετάσεων από την 1η Ιουνίου. Η σχολική χρονιά έληξε ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα για τους μαθητές των λυκείων, οι οποίοι ήδη συμμετέχουν στις προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις.

Οι πανελλαδικές εξετάσεις για τους μαθητές των ημερήσιων και εσπερινών γενικών λυκείων ξεκινούν στις 3 Ιουνίου 2022, ενώ για τους μαθητές των ημερήσιων και εσπερινών επαγγελματικών λυκείων στις 2 Ιουνίου 2022.

Την Παρασκευή, 20 Μαΐου 2022, οι μαθητές και οι μαθήτριες των τριών τάξεων τόσο των Γενικών, όσο και των Επαγγελματικών Λυκείων, ημερησίων και εσπερινών, πήγαν τελευταία φορά για φέτος στο σχολείο και τη Δευτέρα, 23 Μαΐου 2022, ξεκίνησαν οι προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις, οι οποίες θα διαρκέσουν έως τις 15 Ιουνίου 2022

Το πρόγραμμα των προαγωγικών και απολυτηρίων εξετάσεων ορίζεται από τον Σύλλογο Διδασκόντων και ανακοινώνεται στους/στις μαθητές/τριες πέντε τουλάχιστον ημέρες πριν από τη λήξη των μαθημάτων.

 

Υγειονομικά πρωτόκολλα στις εξετάσεις

Όπως είναι γνωστό, αίρεται από την 1η Ιουνίου η υποχρεωτικότητα της μάσκας στην εκπαίδευση για μαθητές, φοιτητές και εκπαιδευτικούς σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Παραμένει υποχρεωτική η μάσκα κατά τη διάρκεια των Πανελλήνιων εξετάσεων, ενώ παραμένει και το ένα τεστ την εβδομάδα και για τους ανεμβολίαστους εκπαιδευτικούς.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Όχι λιγότερο από 14 ευρώ το αρνί στο τσιγκέλι του κρεοπωλείου

«Τσιμπημένο» κατά ένα ευρώ τουλάχιστον από πέρυσι – Τρίβουν τα χέρια τους φέτος οι π…