Αρχική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Εκδηλώσεις Ένα bazaar γιορτής τοπικών προϊόντων διοργανώθηκε στην αυλή του ΠΑΣ Αντίκας

Ένα bazaar γιορτής τοπικών προϊόντων διοργανώθηκε στην αυλή του ΠΑΣ Αντίκας

0

Ένα τριήμερο με χειροποίητα κοσμήματα, δημιουργίες, ρούχα, τοπική μπύρα και πολλά άλλα μαζί με μουσική και πολύ κόσμο

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρώτο bazaar τοπικών προϊόντων που διοργάνωσε το εργαστήρι χειροποίητων κοσμημάτων ‘ΤΗΡΑ ΤΟ’ και ο Πολιτιστικός Αθλητικός Σύλλογος Αντίκας. Το τριήμερο 20 – 21 – 22/5  πέρασαν πάνω από 600 άτομα και η εκδήλωση πήγε ανέλπιστα καλά σύμφωνα με τους διοργανωτές.

Όπως σημείωσε ο Νάκης Γιαννακίδης – Ιδρυτικό μέλος του ΠΑΣ Αντίκας: «ο κόσμος έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον από την πρώτη ημέρα και το bazaar  πήγε καλύτερα από αυτό που αναμέναμε! Ήταν μια πρωτοβουλία της Βασιλείας που ο σύλλογος αγκάλιασε εξ αρχής. Το τελικό αποτέλεσμα όχι μόνο δικαίωσε τον κόπο όλων μας αλλά μας άνοιξε την όρεξη για νέες δράσεις!»

Από την πλευρά της η Βασιλεία Βλαχοπούλου – συνδιοργανώτρια και ιδιοκτήκτρια “ΤΗΡΑ ΤΟ” ανέφερε: «ο χώρος τους συλλόγου είναι εξαιρετικός και προσφέρεται για τέτοιου είδους εκδηλώσεις. Όσοι ήρθαν είτε ως εκθέτες είτε ως επισκέπτες έμειναν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι, αγόρασαν τοπικά προϊόντα, πέρασαν όμορφα και μας ζήτησαν το τριήμερο αυτό να καθιερωθεί και να γίνεται κάθε χρόνο! Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συμμετέχοντες και ιδιαίτερα τους μουσικούς που στήριξαν αφιλοκερδώς το event! Συγκεκριμένα, τους Dj s Κύρο Γρανάζη και Yahseemi που άνοιξαν το event την Παρασκευή, τους Μπουκοβίνους που ανέβασαν τον ρυθμό με διασκευές παραδοσιακών τραγουδιών και βαλκανική μουσική το Σάββατο και την παρέα των φοιτητών που έπαιξαν ρεμπέτικα τραγούδια το βράδυ της Κυριακής.

Οι εκθέτες

Στο bazaar συμμετείχαν οι εκθέτες: ΤΗΡΑ ΤΟ –  χειροποίητο κόσμημα, NFFE_CLOTHING – επώνυμη ένδυση UNISEX_STREETCLOTHING, Solar Beer – Ηλιακό μικροζυθοποιείο Ξάνθης, Lou – χειροποίητα vegan σαπούνια & καλλυντικά, Άκης Ουλκέρογλου – εικονογράφηση, Πλέτενο – Χειροποίητα προϊόντα, Κρίνο Ροδόπης – Κοιν.Σ.Επ . συλλογή , μεταποίηση & επεξεργασία άγριων μανιταριών βιομηχανικής κάνναβης και λιναριού, Μέλι Κομνηνών – Παράγωγα μελιού, Thrift Mama – Hand picked & vintage clothing, Second chance – ρούχα second hand και Αδέσποτοι Φίλοι Ξάνθης – Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Ζωοφιλικός Σύλλογος.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εκδηλώσεις
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«Γυναικείο Βραβείο Μυθοπλασίας»: Ανακοινώθηκε η βραχεία λίστα του Women’s Prize for Fiction 2024

Η νικήτρια του βραβείου Women’s Prize for Fiction θα ανακοινωθεί στις 13 Ιουνίου Δύο…