Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Κ20: Καταγγελία παίκτη της ΑΕΛ ότι ξυλοκοπήθηκε στην Ξάνθη

Κ20: Καταγγελία παίκτη της ΑΕΛ ότι ξυλοκοπήθηκε στην Ξάνθη

0

H ΠΑΕ Ξάνθης αρνείται τις κατηγορίες – Η Super League 2 ζητά διερεύνηση της υπόθεσης

Υπό διερεύνηση βρίσκεται η υπόθεση της καταγγελίας παίκτη της Κ20 της ΑΕΛ, ότι δέχθηκε τραμπουκισμούς και ξυλοδαρμό από παράγοντα του ΑΟΞ την Κυριακή μετά τον αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων. Τις κατηγορίες αρνείται η ΠΑΕ Ξάνθης, η οποία με ανακοίνωσή της καταδικάζει κάθε είδους βία και δεσμεύεται ότι θα διερευνήσει άμεσα και διεξοδικά το περιεχόμενο της καταγγελίας.

Γράφει αναλυτικά η ΠΑΕ στην ανακοίνωσή της: «Ο ΑΟ Ξάνθη ΠΑΕ ανακοινώνει πως ουδεμία σχέση έχει με τα επεισόδια που σημειώθηκαν στο τέλος του αγώνα της Κ20 επί της αντίστοιχης ομάδας της ΑΕΛ (Κυριακή 22/05).  Όσο αναφορά τον κ. Τσαλίκη, δεν έχει καμία σχέση με το συμβάν αυτό.

Τα επεισόδια σημειώθηκαν 10’ μετά την λήξη της αναμέτρησης έξω από τα αποδυτήρια της φιλοξενούμενης ομάδας, όπου παρευρίσκονταν γονείς και παίκτες του ΑΟΞ και της ΑΕΛ.

Όλο το δυσάρεστο γεγονός ξεκίνησε από τις προκλήσεις του προπονητή της ΑΕΛ, ο οποίος ήταν προκλητικός στην διάρκεια και το τέλος του αγώνα σε γονείς αλλά και διαιτητές.

Ο ΑΟ Ξάνθη ΠΑΕ θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν να βοηθήσει την αστυνομία ώστε να βρεθεί ο δράστης, ο οποίος δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την ΠΑΕ»!

Στο θέμα παρενέβη και η διοργανώτρια αρχή ζητώντας τη σύλληψη των ενόχων.

Η ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής αναφέρει: «Σήμερα γίναμε αποδέκτες μιας σοκαριστικής καταγγελίας, της ΠΑΕ ΑΕΛ, στην οποία επισυνάπτεται φωτογραφία του 19ου ποδοσφαιριστή της Αγγελούδη, και αναφέρεται σε ξυλοδαρμό ποδοσφαιριστών της μετά το τέλος του προημιτελικού αγώνα του πρωταθλήματος SL2 – Κ20 ανάμεσα στις ΠΑΕ ΑΟ Ξάνθη και ΠΑΕ ΑΕΛ.

Η Super League 2 δεσμεύεται ότι θα διερευνήσει άμεσα και διεξοδικά το περιεχόμενο της καταγγελίας, καταδικάζει κάθε είδους επεισόδια και ζητά από την αστυνομία να κινήσει άμεσα όλες τις απαραίτητες διαδικασίες προκειμένου να συλληφθούν οι ένοχοι του συγκεκριμένου συμβάντος».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Με 6 μετάλλια επέστρεψε η «Ανατολική Δύναμη» από το Κύπελλο ΤΑΕΚΒΟ ΝΤΟ Αν.Μακεδονίας και Θράκης

Διοργανώθηκε το Σαββατοκύριακο στην Αλεξανδρούπολη Με 9 αθλητές και αθλήτριες συνοδεία του…