Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Αστυνομικά Νέα Αγνοείται 28χρονος ψαράς από το Πόρτο Λάγος

Αγνοείται 28χρονος ψαράς από το Πόρτο Λάγος

0
psaras_agnoeitai-empros

Εντατικές έρευνες με ελικόπτερο και σκάφη του λιμενικού στην περιοχή Μαρώνειας-Ιμέρου

Έπεσε από τη μηχανότρατα που βρισκόταν με τον πατέρα του    

Εντατικές έρευνες βρισκόταν σε εξέλιξη χθες όλη τη μέρα για την ανεύρεση νεαρού ψαρά 28 χρονών από το Πόρτο Λάγος, ο οποίος αγνοείται στο θρακικό πέλαγος.
Ο πατέρα του που επέβαινε μαζί τους στο αλιευτικό «Παναγής» ενημέρωσε το υπολιμεναρχείο Πόρτο Λάγος για το συμβάν και συγκεκριμένα ανέφερε ότι ο γιος του έπεσε από τη μηχανότρατα στην περιοχή του Ιμέρου Ροδόπης, όταν βρισκόταν στα ανοιχτά. Το υπολιμεναρχείο ενημέρωσε το λιμενικό σταθμό της Μαρώνειας που ανέλαβε και την επιχείρηση με την προϊστάμενη διεύθυνση του λιμεναρχείου Αλεξανδρούπολης, ενώ συνδράμει από ξηράς στις έρευνες.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του λιμεναρχείου Λάγος πάντως, τελευταία φορά που επιβιβάστηκαν στην μηχανότρατα και βγήκαν στη θάλασσα ήταν το βράδυ της Τρίτη 30 Οκτωβρίου στις 11 μμ, ωστόσο δεν ήταν γνωστό πότε ακριβώς σημειώθηκε το ατύχημα.  
Συντονισμένη επιχείρηση με τη συνδρομή του στρατού
Στην επιχείρηση συμμετέχει και ελικόπτερο του στρατού, σκάφη του Λιμενικού, καθώς και άλλα αλιευτικά. Σύμφωνα με το λιμεναρχείο Αλεξανδρούπολης το δικό τους αεροσκάφος δεν μπόρεσε να συνδράμει λόγω των έντονων καιρικών συνθηκών και γι’ αυτό απαιτήθηκε και η συμμετοχή του στρατού. Οι έρευνες συνεχίστηκαν έως το βράδυ της Πέμπτης και σε περίπτωση που η έκβαση της επιχείρησης δεν είναι αίσια θα συνεχιστούν και σήμερα.
Ίχνη δεν βρέθηκαν κατά τη διάρκεια τω ν ερευνών για να καθοδηγήσουν τους αρμόδιους, ενώ ούτε περισσότερα στοιχεία για το συμβάν περιήλθαν σε γνώση της αρχής που ανέλαβε επικεφαλής της επιχείρησης.  

Ελένη Διαφωνίδου
ediafonidou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αστυνομικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Συνελήφθη διαρρήκτης επιχειρήσεων στην Ξάνθη

Έκλεψε τηλεόραση από επιχείρηση και προσπάθησε να διαρρήξει άλλα δύο καταστήματα   Συ…