Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποδόσφαιρο Skoda Ξάνθη: Πανέτοιμη και χωρίς προβλήματα

Skoda Ξάνθη: Πανέτοιμη και χωρίς προβλήματα

0
xanthi_levadeiakos-empros

Για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό

Ο Γιάχος διαιτητής στον αγώνα με τους Βοιωτούς – αναλυτικά το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου      

 
Οι άσχημες καιρικές συνθήκες και η έντονη βροχόπτωση κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας δεν μπορούσαν να αφήσουν ανεπηρέαστη την προπόνηση της Πέμπτης για τη Skoda Ξάνθη η οποία έχει μπει στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας της ενόψει του κυριακάτικου εντός έδρας αγώνα με τον Λεβαδειακό.
Οι ποδοσφαιριστές της ξανθιώτικης ομάδας συγκεντρώθηκαν χθες το απόγευμα για την προγραμματισμένη προπόνηση, όμως το τεχνικό επιτελείο βλέποντας ότι τα γήπεδα προπονήσεως είχαν μεγάλες ποσότητες νερού αποφάσισε να γίνει η εκγύμναση των ποδοσφαιριστών σε πιο χαμηλή ένταση, ώστε να αποφευχθεί ο κίνδυνος τραυματισμών.
Ο Νίκος Κωστένογλου εξάλλου για πρώτη φορά βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους παίκτες διαθέσιμους, καθώς δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών ή απουσιών λόγω καρτών (εκτός του Γκλέισον που συνεχίζει την αποθεραπεία του στη Βραζιλία) κι έτσι έχει την ευχέρεια να επιλέξει τους πιο ¨ετοιμοπόλεμους¨ για την κρίσιμη αναμέτρηση.  
Λοντίγκιν ή Βιβιανί;  
Η καλή παρουσία που είχε στο ¨ντεμπούτο¨ του ο 22χρονος τερματοφύλακας Γιούρι Λοντίγκιν, στον προηγούμενο αγώνα με τη Βέροια, πολύ πιθανόν θα του χαρίσει και αυτή τη φορά θέση βασικού στην αρχική 11άδα της Skoda Ξάνθη. Εξάλλου το ¨ντεφορμάρισμα¨ του Ζοντί Βιβιανί οδήγησε τον Γάλλο στον πάγκο, ώστε να πάρει ανάσες, όμως δεν αποκλείεται αν κριθεί πιο έτοιμος από τον Λοντίγκιν και λόγω της κρισιμότητας του αγώνα, να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα.
Από εκεί κι έπειτα ερωτηματικό παραμένει και το αν θα αγωνιστεί τελικά ο Μανώλης Μπέρτος ο οποίος ναι μεν ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε εδώ και περίπου δύο εβδομάδες (ενοχλήσεις κοιλιακούς) και επέστρεψε στις ομαδικές προπονήσεις, όμως είναι πολύ πιθανό ο Κωστένογλου να μη ρισκάρει τη συμμετοχή του πλάγιου αμυντικού για το επερχόμενο ματς και να τον υπολογίζει για το μεθεπόμενο. Σε περίπτωση που αγωνιστεί ο Μπέρτος στο δεξί άκρο της άμυνας, ο Μπαξεβανίδης θα μετατοπιστεί στο αριστερό, διαφορετικά ο Μπαξεβανίδης θα πάρει θέση στα δεξιά και ο Καζούμπα αριστερά. Στο κέντρο της άμυνας το δίδυμο θα αποτελείται από τον Βάλλα κι έναν εκ των Κομεσίδη ή Γούτα.
Στη μεσαία γραμμή η κατάσταση είναι πιο ξεκάθαρη με τους Ντάνι – Βασιλακάκη – Φλίσκα να αποτελούν την τριάδα, ενώ στην επίθεση ο Μαρκόφσκι θα είναι προωθημένος και θα πλαισιώνεται από τους Μαρσελίνιο (αριστερά) και μάλλον Ονουάτσι (δεξιά).
Η επιλογή της αρχικής 11άδας πάντως είναι πολύ πιθανό να γίνει και ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες καθώς εάν βρέχει ενδεχομένως ο Κωστένογλου να αφήσει εκτός μερικούς ¨τεχνίτες¨ παίκτες (π.χ. Μαρσελίνιο) και να αλλάξει τα πλάνα του.
Στη σημερινή προπόνηση πάντως που θα είναι και η τελευταία για το ξανθιώτικο συγκρότημα ο προπονητής της ομάδας αναμένεται να ¨τσεκάρει¨ την αγωνιστική ετοιμότητα των παικτών του και να καταλήξει στο πλάνο, το οποίο δεν αποκλείεται να έχει και εκπλήξεις.  
Ο Γιάχος διαιτητής στο παιχνίδι Ξάνθη – Λεβαδειακός  
Ο Αθανάσιος Γιάχος (ΕΠΣ Χίου) ορίστηκε διαιτητής της κυριακάτικης αναμέτρησης ανάμεσα στη Skoda Ξάνθη και τον Λεβαδειακό. Βοηθοί του Χιώτη ¨ρέφερι¨ ορίστηκαν οι Δημητριάδης (1ος – ΕΠΣ Καστοριάς) και Σταυρουλάκης (2ος – ΕΠΣ Ρεθύμνου), ενώ χρέη 4ου διαιτητή θα εκτελέσει ο Σταύρος Μάνταλος (ΕΠΣ Αθηνών).  
Σημαντικό Δ.Σ. σήμερα στη Super League  
Σήμερα (02/11) το μεσημέρι (στις 14.00) θα πραγματοποιηθεί το Τακτικό Διοικητικό Συμβούλιο της Super League στο οποίο αναμένεται να παρθούν σημαντικές αποφάσεις σχετικά με τις ομάδες του πρωταθλήματος.
Στο Δ.Σ. θα συζητηθούν διάφορα θέματα όπως οι συνέπειες μη Αδειοδότησης ΠΑΕ- Μελών της Super League για την Αγωνιστική Περίοδο 2013-14 και η δυνατότητα ή μη υπαγωγής Ποδοσφαιρικών Ανωνύμων Εταιρειών στην Προπτωχευτική Διαδικασία Εξυγίανσης του Πτωχευτικού Κώδικα (άρθρα 99 επ.).
Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής αναφέρει:
“Ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή 02/11/2012 στις 14.00 θα πραγματοποιηθεί Τακτικό Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της Super League.
Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης έχουν ως ακολούθως:
1. Συνέπειες μη Αδειοδότησης ΠΑΕ- Μελών της Super League για την Αγωνιστική Περίοδο 2013-14.
2. Συζήτηση περί της δυνατότητας ή μη υπαγωγής Ποδοσφαιρικών Ανωνύμων Εταιρειών στην Προπτωχευτική Διαδικασία Εξυγίανσης του Πτωχευτικού Κώδικα (άρθρα 99 επ.).
3.Επιστολή Forthnet στο πλαίσιο εκδίκασης, ενώπιον του Πρωτοδικείου Πειραιώς, αιτήματος περί χορήγησης προσωρινής διαταγής της Forthnet Α.Ε. κατά των εταιρειών “Ειδήσεις Ντοτ Κομ Α.Ε.” (τηλεοπτικός σταθμός Σκάι) και “Ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές Επιχειρήσεις Α.Ε. (δικτυακός τόπος skai.gr).
4. Σχέσεις με Π.Σ.Α.Π.
5. Αποτίμηση Αξίας Ποδοσφαιριστών για τη χρήση 2011-12 – Σύνταξη ισολογισμών ΠΑΕ.
6. Οικονομικά Θέματα του Συνεταιρισμού.
7. Οικονομική Ενίσχυση στις Υποβιβασθείσες Ομάδες περιόδου 2011-2012.
8. Θέματα Γηπεδικών Εγκαταστάσεων.
9. Επικύρωση Υποστηρικτικής Συμφωνίας με Εταιρεία Αερομεταφορών.
10. Πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.
11. Διάφορα”.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Ποδόσφαιρο
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ήττες για τις δύο ομάδες της Ξάνθης στη Γ’ Εθνική

Συντριβή γνώρισε ο Άρης Πετεινού στην Κομοτηνή με 6-0 – Εξασφάλισε την παραμονή ο Ορέστης …