Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Ερευνητικό έργο MyHealthWatcher –  Εφαρμογή για την παρακολούθηση ζωτικών μετρήσεων ηλικιωμένων

Ερευνητικό έργο MyHealthWatcher –  Εφαρμογή για την παρακολούθηση ζωτικών μετρήσεων ηλικιωμένων

0

Στη φάση της ολοκλήρωσης βρίσκεται το ερευνητικό έργο MyHealthWatcher από την κοινοπραξία της εταιρείας OpenIT που δραστηριοποιείται στις Τεχνολογίες Πληροφοριών και Επικοινωνίας, και του Εργαστηρίου Επικοινωνίας Ανθρώπου – Μηχανής του Ινστιτούτου Πληροφορικής του Ιδρύματος Έρευνας και Τεχνολογίας.

Το έργο MyHealthWatcher έχει ως στόχο να δημιουργήσει μια εξατομικευμένη λύση για την παρακολούθηση ζωτικών μετρήσεων ηλικιωμένων και μία πλατφόρμα εξατομικευμένης καθοδήγησης για τους επαγγελματίες υγείας.

 

Το έργο αξιοποίησε υπάρχοντα και νέα εργαλεία λογισμικού ικανά να παρέχουν μια ολοκληρωμένη λύση και μία εφαρμογή για κινητά η οποία θα είναι εύχρηστη τόσο στους επαγγελματίες υγείας όσο και στους ηλικιωμένους.

Το έργο MyHealthWatcher έχει καταφέρει πλήρως το στόχο του επιτυγχάνοντας την παροχή εξατομικευμένων συμβουλών, καθοδήγησης και παρακολούθησης των ηλικιωμένων.

Το MyHealthWatcher υλοποιήθηκε στο πλαίσιο της Δράσης ΕΡΕΥΝΩ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ-ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ και συγχρηματοδοτήθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση και εθνικούς πόρους μέσω του ΕΠ Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα & Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ).

Ο Γιώργος Κούτρας από την OpenIT, επισημαίνει ότι, «η δράση  ΕΡΕΥΝΩ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ-ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ  έδωσε τη δυνατότητα ανάπτυξης δυναμικών συνεργασιών μεταξύ ελληνικών εταιρειών και ερευνητικών φορέων και ιδρυμάτων. Η επιτυχής ολοκλήρωση του MyHealthWatcher αποδεικνύει τις υψηλές δυνατότητες ανάπτυξης υπηρεσιών και προϊόντων καινοτομίας μέσα από στοχευμένη ερευνητική διαδικασία.»

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Όχι λιγότερο από 14 ευρώ το αρνί στο τσιγκέλι του κρεοπωλείου

«Τσιμπημένο» κατά ένα ευρώ τουλάχιστον από πέρυσι – Τρίβουν τα χέρια τους φέτος οι π…