Αρχική ΣΥΝΤΑΓΕΣ Παγωτό light με φυστικοβούτυρο και γιαούρτι

Παγωτό light με φυστικοβούτυρο και γιαούρτι

0

-2 μπανάνες

-2 κ.σ. φυστικοβούτυρο

-150 γρ. στραγγιστό γιαούρτι

-50ml γάλα

Επικάλυψη (προαιρετικά):

-Φυστικοβούτυρο

-Κομμάτια φυστικιού (πίνατς)

-Μαύρη σοκολάτα

 

Πρώτα πολτοποιήστε τις μπανάνες και ανακατέψτε τις με το γιαούρτι, το φυστικοβούτυρο και το γάλα μέχρι να δημιουργηθεί μια λεία, ομοιογενής κρέμα.

Τώρα μεταφέρετε το μείγμα σε φόρμες παγωτού και αφήστε τις στην κατάψυξη για τουλάχιστον 2 ώρες.

Μόλις είναι έτοιμα, το μόνο που απομένει είναι η επικάλυψη – για ένα πιο λαχταριστό αποτέλεσμα μπορείτε να γλασάρετε τα παγωτά σας πρώτα με φυστικοβούτυρο, κομμάτια φιστικιού και στη συνέχεια με λιωμένη σοκολάτα – ή απευθείας με σοκολάτα.

Τελευταία στροφή στην κατάψυξη για να σκληρύνει το κέλυφος και τα παγωτά σας είναι έτοιμα για σερβίρισμα!

Για καλύτερο αποτέλεσμα, βγάλτε τα από την κατάψυξη 10-15 λεπτά πριν το σερβίρισμα.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Λεμονάτες σουπιές με μυρωδικά

-500 γρ. σουπιές (καθαρισμένες, σε κομμάτια) -1 μεγάλο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο -2-3 φρέσκα κ…