
-500 ml κρέμα γάλακτος κρύα
-400 γρ ζαχαρούχο γάλα
-200 γρ κρέμα τυρί
-125 γρ μπισκότα digestive
-3 κ.σ. βούτυρο λιωμένο
-430 γρ γλυκό βύσσινο
Σε μεγάλο μπολ χτυπάμε με το μίξερ την κρέμα τυρί να αφρατέψει και να μαλακώσει. Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, συνεχίζουμε το χτύπημα για 2-3 λεπτά και ρίχνουμε το ζαχαρούχο ενσωματώνοντας το στο μείγμα.
Θρυμματίζουμε τα μπισκότα στον πολυκόφτη, προσθέτουμε το λιωμένο βούτυρο και τα ανακατεύουμε πολύ καλά να υγρανθεί όλο το μπισκότο (να γίνει σαν άμμο).
Σε ένα μεταλλικό δοχείο ρίχνουμε το ¼ της κρέμας του μπολ, τοποθετούμε διάσπαρτα κουταλιές με το ¼ από τα βύσσινα και όμοια το ¼ από τα θρυμμ. μπισκότα.
Επαναλαμβάνουμε άλλες 3 φορές τη διαδικασία κρέμα-βύσσινα-μπισκότα.
Χτυπάμε το δοχείο στον πάγκο, να φύγει ο αέρας που μπορεί να έχει εγκλωβιστεί και κρατώντας κάθετα ένα πλατύ μαχαίρι, δημιουργούμε ραβδώσεις στο μείγμα ώστε να ανακατευτεί το παγωτό μας. Σκεπάζουμε με μεμβράνη και βάζουμε στην κατάψυξη ιδανικά όλη τη νύχτα.