Αρχική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Εκδηλώσεις Η παράσταση «Το Γάλα» του Βασίλη Κατσικονούρη στο Θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου

Η παράσταση «Το Γάλα» του Βασίλη Κατσικονούρη στο Θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου

0

Με τη σκηνοθεσία Μάνου Καρατζογιάννη και Ερμίνας Κυριαζή, έρχεται στην Καβάλα για τρεις μοναδικές παραστάσεις

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας υποδέχεται την παράσταση «Το γάλα» του Βασίλη Κατσικονούρη, που θα παρουσιαστεί για τρεις μόνο παραστάσεις στο Θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου την Παρασκευή 11, το Σάββατο 12 Απριλίου στις 21:00 και την Κυριακή 13 Απριλίου στις 19:00. Η παράσταση, η οποία αποτελεί μεγάλη επιτυχία του Θεάτρου Σταθμός, έχει ήδη συγκεντρώσει περισσότερους από 500.000 θεατές σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το έργο της σύγχρονης ελληνικής δραματουργίας αναδεικνύει την ιστορία μιας μητέρας από την πρώην Σοβιετική Ένωση και των δύο γιων της, εξετάζοντας τις συναισθηματικές τους ανησυχίες, τις οικογενειακές σχέσεις και την κοινωνική πραγματικότητα. Μέσα από τον τίτλο «Το γάλα», ο συγγραφέας θέλει να μιλήσει για την αίσθηση του «μαλακώματος» και της τροφοδότησης του ψυχισμού, όταν η ανθρώπινη ύπαρξη αποδέχεται την τροφή και τη φροντίδα.

Η σκηνοθεσία της παράστασης υπογράφεται από τους Μάνο Καρατζογιάννη, που έχει μια μακρά θητεία στο ελληνικό έργο, και Ερμίνα Κυριαζή, η οποία έχει σκηνοθετήσει και το έργο του Βασίλη Κατσικονούρη «Τσιτάχ. Η ερημιά του τερματοφύλακα». Η παράσταση είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Κωνσταντίνου Παπαχρόνη, που είχε ερμηνεύσει το ρόλο του Λευτέρη το 2006 στην παράσταση του Εθνικού Θεάτρου.

Συντελεστές:

  • Σκηνοθεσία: Μάνος Καρατζογιάννης & Ερμίνα Κυριαζή
  • Ερμηνεύουν: Στέλλα Γκίκα, Μάνος Καρατζογιάννης, Δημήτρης Πασσάς, Ελένη Σακκά
  • Σκηνικά – Κοστούμια: Άγγελος Αγγελής
  • Μουσική: Νεοκλής Νεοφυτίδης
  • Φωτισμοί: Άγγελος Παπαδόπουλος
  • Βοηθός σκηνοθέτη: Φίλιππος Παπαθεοδώρου
  • Φωτογραφίες: Ελίνα Γιουνανλή, Σπύρος Περδίου
  • Βίντεο προώθησης: Ηλίας Μόσχοβας
  • Παραγωγή: Πολιτισμός Σταθμός Θέατρο

Διάρκεια παράστασης: 110 λεπτά

Τιμές Εισιτηρίων:

  • Γενική Είσοδος: 15 €
  • Μαθητικό – Φοιτητικό – Ανέργων – ΑΜΕΑ: 12 € (με την επίδειξη των αντίστοιχων δικαιολογητικών κατά την είσοδο)
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εκδηλώσεις
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αλλαγή τοποθεσίας για τη συναυλία των δημοτικών σχολείων στο Φεστιβάλ Μουσικών Σχολείων Ξάνθη 2025

Λόγω κακών καιρικών συνθηκών, η συναυλία μεταφέρεται στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης, ενώ η…