Αρχική ΣΥΝΤΑΓΕΣ Εύκολα μπισκότα με ζαχαρούχο και σοκολάτα

Εύκολα μπισκότα με ζαχαρούχο και σοκολάτα

0

-220 γρ βούτυρο αγελάδας

-110 γρ ζάχαρη

-120 γρ ζαχαρούχο

-260 αλεύρι γοχ

-1 κ γ μπέκιν

-λίγο αλάτι στην μύτη του κουταλιού

-80 γρ σταγόνες σοκολάτας

 

Βάζουμε σε ένα βαθύ σκεύος το βούτυρο, τη ζάχαρη και το ζαχαρούχο γάλα και τα χτυπάμε καλά σε δυνατή ένταση.

Κοσκινίζουμε σε άλλο σκεύος το αλεύρι μαζί με το αλάτι και το μπέκιν και το προσθέτουμε στο μείγμα αφού έχουμε χαμηλώσει στο ελάχιστο την ταχύτητα. Όταν ενσωματωθεί το αλεύρι στο μείγμα μας σταματάμε το χτύπημα και προσθέτουμε τις σταγόνες σοκολάτας ανακατεύοντας με μία σπάτουλα να πάνε παντού.

Βάζουμε τη ζύμη τυλιγμένη σε διαφάνεια στο ψυγείο για μισή ώρα.

Προθερμαίνουμε στο μεταξύ τον φούρνο στον αέρα στους 160 βαθμούς και βάζουμε λαδόκολλα στο ταψί του φούρνου.

Βγάζουμε τη ζύμη από το ψυγείο, κάνουμε μπαλίτσες και τις πιέζουμε να πάρουν το σχήμα του μπισκότου και τις τοποθετούμε στη λαδόκολλα.

Ψήνουμε για μισή ώρα ή ώσπου να σφίξουν λίγο τα μπισκότα μας, δεν παραψήνουμε γιατί θα γίνουν πολύ σκληρά. Στην αρχή είναι μαλακά αλλά στη συνέχεια σφίγγουν.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
  • Cheesecake Ντουμπάι

    Για τη βάση -250 γρ. κανταΐφι ψιλοκομμένο -85γρ. ανάλατο βούτυρο, λιωμένο -90γρ. πραλίνα ή…
  • revithokeftedes-giaourti

    Ρεβιθοκεφτέδες με σως γιαούρτι

    250 γρ. ρεβίθια αποφλοιωμένα 1 μέτριο κρεμμύδι 3 σκελίδες σκόρδο αλάτι μαύρο πιπέρι 1-1,5 …
  • Φραουλόπιτα αφράτη

    -250γρ. βούτυρο (ή μαργαρίνη) καλά μαλακωμένο σε θερμοκρασία δωματίου -150γρ. αλεύρι που φ…
Περισσότερα άρθρα από ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Cheesecake Ντουμπάι

Για τη βάση -250 γρ. κανταΐφι ψιλοκομμένο -85γρ. ανάλατο βούτυρο, λιωμένο -90γρ. πραλίνα ή…