Αρχική ΣΥΝΤΑΓΕΣ Εύκολα μπισκότα με ζαχαρούχο

Εύκολα μπισκότα με ζαχαρούχο

0

220 γρ βούτυρο αγελάδας

110 γρ ζάχαρη

120 γρ ζαχαρούχο

260 αλεύρι γοχ

1 κ γ μπέκιν

λίγο αλάτι στην μύτη του κουταλιού

80 γρ σταγόνες σοκολάτας

 

Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη και το ζαχαρούχο γάλα. Προσθέτουμε το αλεύρι κοσκινισμένο, το μπέικιν  και το  αλάτι μόλις ενωθούν βάζουμε τις σταγόνες και ανακατεύουμε με την σπάτουλα.

Τυλίγουμε τη ζύμη με μια διαφάνεια και τη βάζουμε στο ψυγείο για μισή ώρα.

Βγάζουμε τη ζύμη από το ψυγείο και την πλάθουμε σε μικρές μπαλίτσες που τις πατάμε λιγάκι με το πιρούνι για να γίνουν επίπεδες.

Τοποθετούμε σε λαμαρίνες στρωμένες με λαδόκολλα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα για περίπου 15 λεπτά και αφού κρυώσουν τις φυλάμε σε τενεκεδένιο κουτί.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Μεθυσμένα καλαμαράκια

1½ κιλό  καλαμαράκια, καθαρισμένα και  πλυμένα 1 ½ φλιτζάνι  ρύζι τύπου Αμερικής 1 κρεμμύδ…