Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Εθνική μπάσκετ ανδρών: Εκτός Ολυμπιακών Αγώνων ο Κώστας Αντετοκούνμπο

Εθνική μπάσκετ ανδρών: Εκτός Ολυμπιακών Αγώνων ο Κώστας Αντετοκούνμπο

0

Xωρίς τον Κώστα Αντετοκούνμπο θα παραταχθεί τελικά η Εθνική μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες, καθώς o σέντερ του Παναθηναϊκού AKTOR δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό που αντιμετωπίζει.

Πιο συγκεκριμένα ο διεθνής άσος δεν μπόρεσε να πάρει το «ΟΚ» από τους ιατρούς μετά τις εξετάσεις που έγιναν τη Δεύτερα (22/7), αφού συνεχίζει να ταλαιπωρείται από τo πρόβλημα στο πόδι του.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κώστας Αντετοκούνμπο τραυματίστηκε στο αριστερό γόνατο στον αγώνα της εθνικής με την Αίγυπτο (4/7) για το προολυμπιακό τουρνουά του ΣΕΦ, με αποτέλεσμα να χάσει τόσο τον ημιτελικό με τη Σλοβενία, όσο και τον τελικό με την Κροατία.

Τη δωδεκάδα της εθνικής, η οποία θα αντιμετωπίσει απόψε (21:00) τη Σερβία σε φιλικό στο Βελιγράδι, στην «πρόβα τζενεράλε» της ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων, συγκροτούν οι Κώστας Παπανικολάου, Γιάννης Αντετοκούνμπο, Γιώργος Παπαγιάννης, Ντίνος Μήτογλου, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Τόμας Ουόκαπ, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Βασίλης Τολιόπουλος, Δημήτρης Μωραΐτης, Μιχάλης Λούντζης και Νίκος Χουγκάζ.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

ΕΠΣ Ξάνθης: Τα έσοδα του Super Cup παραδόθηκαν στον Σύλλογο Καρκινοπαθών Ξάνθης

Σε μια πολύ σημαντική και όμορφη ενέργεια προχώρησε η ΕΠΣ Ξάνθης, ο Άρης Αβάτου και ο Π. Μ…