Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Μπαλάσης και Δρόσος, τα δυο ταλέντα της Κ16 Ξάνθης συνεχίζουν στον ΟΦΗ

Μπαλάσης και Δρόσος, τα δυο ταλέντα της Κ16 Ξάνθης συνεχίζουν στον ΟΦΗ

0

Αναδείχθηκαν στον τελικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κ16


Οι Σάββας Μπαλάσης και Λευτέρης Δρόσος αποτελούν δύο από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ποδοσφαίρου της Ξάνθης, βασικοί στην Μικτή ομάδα U16 της ΕΠΣ Ξάνθης που έφτασε στον τελικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος. Εκεί βρέθηκαν σκάουτερ από όλες τις μεγάλες ομάδες της Super League 1, πλήθος μάνατζερ αλλά ήταν και ο ΟΦΗ.

Παράγοντας του ΟΦΗ που συνδέεται με στενή φιλία με τον προπονητή της Μικτής U16 της ΕΠΣ Ξάνθης Απόστολο Κουτρουλό, έφτασε στον τεχνικό διευθυντή των τμημάτων υποδομής του ΟΦΗ το σχετικό report και εκείνος δεν το άφησε ανεκμετάλλευτό.

Μάλιστα όπως αναφέρουν οι σχετικές πληροφορίες, τα δύο παιδιά βρέθηκαν στο Ηράκλειο κάτω από άκρα μυστικότητα όπου πραγματοποίησαν προπονήσεις στο “Βαρδινογιάννειο” με αποτέλεσμα οι παράγοντες του ΟΦΗ ν’ ανάψουν το πράσινο φως για την απόκτηση τους.

Ο Σάββας Μπαλάσης, κεντρικός αμυντικός και ο Λευτέρης Δρόσος, δεξιός μπακ, ήταν βασικοί καθ’ όλη την διάρκεια της πορείας της Μικτής U16 της ΕΠΣ Ξάνθης με τον πρώτο να είναι αρχηγός.

Πολύ σημαντικό ρόλο έπαιξε το γεγονός πως ο ΟΦΗ προσέφερε στα δύο 16χρονα παιδιά όλες τις συνθήκες (και δεν είναι μόνο αγωνιστικές) δουλειάς ώστε να εξελιχθούν και να εκπαιδευτούν στο Ηράκλειο.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σε θερμό κλίμα η τελετή λήξης της Ακαδημίας του ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ

Βραβεύτηκαν οι μικροί αθλητές που ξεχώρισαν μέσα κι έξω από το γήπεδο Το απόγευμα της Παρα…