Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Με ορίζοντα τον Νοέμβριο του 2026 θα ολοκληρωθούν οι εργασίες για το νέο Νοσοκομείο Κομοτηνής

Με ορίζοντα τον Νοέμβριο του 2026 θα ολοκληρωθούν οι εργασίες για το νέο Νοσοκομείο Κομοτηνής

0

Από πλευράς υπουργείου Υγείας όπως τόνισε ο κ. Θεμιστοκλέους το νέο νοσοκομείο Κομοτηνής θα αποτελέσει κάτι πρωτοποριακό σε υλικό τεχνική υποδομή, εξοπλισμό για τα συστήματα υγείας αλλά και η οργάνωση του


Ολοκληρώθηκε στην Κομοτηνή η 7η ανοιχτή συνάντηση από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος ενημέρωσης της τοπικής Κοινωνίας για την πορεία των εργασιών κατασκευής του νέου νοσοκομείου Κομοτηνής. Το παρών έδωσαν, μεταξύ άλλων, ο υφυπουργός Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους και ο διοικητικός δ/ντης του Ιδρύματος Πάνος Παπούλιας.

Όπως τόνισε ο κ. Παπούλιας οι εργασίες κατασκευής του νέου νοσοκομείου, ξεκίνησαν το φθινόπωρο του 2023 και αναμένεται να ολοκληρωθούν τον Νοέμβριο του 2026. Το έργο, πρόσθεσε ο κ. Παπούλιας, εξελίσσεται εντός χρονοδιαγραμμάτων.

Από πλευράς υπουργείου Υγείας όπως τόνισε ο κ. Θεμιστοκλέους το νέο νοσοκομείο Κομοτηνής θα αποτελέσει κάτι πρωτοποριακό σε υλικό τεχνική υποδομή, εξοπλισμό για τα συστήματα υγείας αλλά και η οργάνωση του, τα οποία θα εφαρμοστούν και στα υπόλοιπα νοσοκομεία.

Επίσης να σημειωθεί πως ήδη τρέχει η προκήρυξη των θέσεων ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού για το νέο νοσοκομείο.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

25.000 ευρώ σε επιχειρήσεις για μετάβαση στον αναγεννητικό τουρισμό

Έργο που συμμετέχει το ΕΒΕ Ξάνθης – Ενημέρωση σε φορείς και επιχειρήσεις της Ξάνθης   Τι ε…