Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Για 13η συνεχή χρονιά ο Ραδιομαραθώνιος Αγάπης στηρίζει το Γηροκομείο, με την ενεργό συμμετοχή των πολιτών

Για 13η συνεχή χρονιά ο Ραδιομαραθώνιος Αγάπης στηρίζει το Γηροκομείο, με την ενεργό συμμετοχή των πολιτών

0

Οι δράσεις του πραγματοποιήθηκαν στην κεντρική πλατεία την Πέμπτη 23 Μαΐου με κεντρικό σκοπό να την συγκέντρωση χρημάτων για την κάλυψη καθημερινών αναγκών


Η ανταπόκριση δείχνει ότι ο κόσμος στηρίζει το Γηροκομείο όλα αυτά τα χρόνια, προσφέροντας ο καθένας ό,τι μπορεί, ανάλογα με τις δυνατότητες που έχει κάθε φορά


Το Γηροκομείο Ξάνθης -Ίδρυμα «O ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ» στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης προσπάθειας του για την ευαισθητοποίηση των πολιτών σε κοινωνικά θέματα, ιδιαίτερα αυτή την δύσκολη εποχή, διοργάνωσε  για 13η συνεχή χρονιά τον Ραδιομαραθώνιο Αγάπης και προσφοράς για την ενίσχυση του Γηροκομείου την Πέμπτη 23 Μαΐου 2024 από 9:00 έως 21:00, ώστε η σημαντική μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων του Νομού μας να συνεχίσει να λειτουργεί και να αντιμετωπίσει με σθένος όλα τα προβλήματα που ανακύπτουν.

Ακολούθησαν  συναυλίες με τους Underhill West και η δράση συνεχίστηκε  το απόγευμα με την χορωδία του Εθν. Ωδείου Ξάνθης , την Έλσα Καριώτη και τον Δημήτρη Μαραντά, όπως επίσης και τον Αντώνη Μουσαδέ.

Επιπλέον, bazaar στήθηκαν από την «Κοιν. Σ. Επ. ΕΝΤΕΧΝΩΣ» με είδη κεραμικής και υφαντικής, την «Άντζελα» παιδικά πάρτι με κατασκευές, μπαλόνια, ζωγραφική προσώπου. Ακόμη, η «Meligeysis» προσέφερε μέλι, η «Αποθήκη μου», πιζάμες, εσώρουχα, φόρμες και η Ανθή Κουρτίδου με την «Την πόλη μου κεντώ» κεντημένα μπλουζάκια.

Επισημαίνεται πως οι προσφορές για την ενίσχυση του Γηροκομείου ήταν σε χρήμα, υλικά και υπηρεσίες.

Ο πρόεδρος του  Γηροκομείου Γιάννης Παπαχρόνης, με αφορμή τη φετινή διοργάνωση σημείωσε στο «Ε» πως ο κόσμος ανταποκρίνεται και η εικόνα είναι πολύ θετική.

«Μέχρι και το μεσημέρι συγκεντρώθηκε χρηματικό ποσό που ξεπερνά τα 10.000 ευρώ», πρόσθεσε.

Άλλωστε, ο Ραδιομαραθώνιος Αγάπης είναι περισσότερο μια συμβολική πράξη, για να αναδειχθεί το έργο που γίνεται στο Γηροκομείο. Μάλιστα, όπως φαίνεται από την ανταπόκριση, ο κόσμος στηρίζει το Γηροκομείο όλα αυτά τα χρόνια, προσφέροντας ο καθένας ό,τι μπορεί, ανάλογα με τις δυνατότητες που έχει κάθε φορά με σκοπό να καλυφθεί ένα σημαντικό μέρος των καθημερινών αναγκών.








Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από Χρύσα Κιατίπη
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Η ανακοίνωση της αστυνομίας για το δραματικό τροχαίο

Τέσσερις νεκροί και πέντε τραυματίες που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Ξάνθης, ο τραγικός απ…