Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Εθνική ποδοσφαίρου: Ο Νίκος Παπαδόπουλος θα είναι κι επίσημα προπονητής στα παιχνίδια με Γερμανία και Μάλτα

Εθνική ποδοσφαίρου: Ο Νίκος Παπαδόπουλος θα είναι κι επίσημα προπονητής στα παιχνίδια με Γερμανία και Μάλτα

0

Στις 7 και 11 Ιουνίου


Η Εθνική ποδοσφαίρου της Ελλάδας δεν ανανέωσε το συμβόλαιο του Γκουστάβο Πογέτ και χωρίς να έχει βρει ακόμη τον αντικαταστάτη του, η ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι ό Νίκος Παπαδόπουλος θα εκτελέσει χρέη προπονητή στα φιλικά παιχνίδια με Γερμανία και Μάλτα.

Μετά τον αποκλεισμό από το Euro 2024, η Εθνική ποδοσφαίρου της Ελλάδας έχει τις τελευταίες καλοκαιρινές της υποχρεώσεις στις αρχές Ιουνίου, με τους φιλικούς αγώνες κόντρα σε Γερμανία και Μάλτα, στις οποίες θα οδηγήσει τη “γαλανόλευκη” ως πρώτος προπονητής, ο Νίκος Παπαδόπουλος. Η ΕΠΟ ανακοίνωσε μάλιστα κι επίσημα το γεγονός.

Η ενημέρωση από την ΕΠΟ

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση έλαβε τις εξής αποφάσεις:

  1. Ο Νίκος Παπαδόπουλος θα εκτελεί χρέη προπονητή της Εθνικής Ανδρών μαζί με την προπονητική του ομάδα για τα φιλικά με τη Γερμανία στις 7 Ιουνίου 2024 στο Borussia Park του Monchengladbach (21:45 ώρα Ελλάδας) και τη Μάλτα στις 11 Ιουνίου 2024 στο MGG Arena Grodig του Salzburg (18:00 ώρα Ελλάδας). Τη διεξαγωγή του φιλικού με την Μάλτα ενέκρινε η Ε.Ε. της Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση.
  2. Ο Τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών θα διεξαχθεί την Τετάρτη 22 Μαΐου και ώρα 16:00 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου.
  3. Η Ειδική Εκλογική Γενική Συνέλευση των Μελών της ΕΠΟ θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024 στην Αθήνα.
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Euro 2024: Το πλήρες τηλεοπτικό πρόγραμμα των 51 αγώνων από την ΕΡΤ

Φινάλε με τον μεγάλο τελικό στις 14 Ιουλίου Αυτό το καλοκαίρι είναι η χαρά των φίλων του α…