Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Εθιμοτυπική συνάντηση με τον Υπαρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας είχε η αντιπροσωπεία της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. ΑΜΘ

Εθιμοτυπική συνάντηση με τον Υπαρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας είχε η αντιπροσωπεία της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. ΑΜΘ

0

Έγινε ειδική μνεία στα θέματα που απασχολούν την τρέχουσα περίοδο το συνδικάτο σε θεσμικό, οικονομικό και ασφαλιστικό επίπεδο, ενώ τέθηκαν και τα ειδικότερα ζητήματα αστυνομικής φύσεως


Την Τρίτη 21 Μαΐου 2024, αντιπροσωπεία της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, πραγματοποίησε στο Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. θεσμική – εθιμοτυπική συνάντηση με τον Υπαρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο Πασχάλη Συριτούδη. Η αντιπροσωπεία απαρτιζόταν από τον Πρόεδρο της Ένωσής, Άγγελο Παπαθεμελή και τον Β΄ Αντιπρόεδρο της Π.Ο.ΑΞΙ.Α. Αναστάσιο Δραγουδάκη.

Στο πλαίσιο μίας εποικοδομητικής συζήτησης, έγινε ειδική μνεία στα θέματα που απασχολούν την τρέχουσα περίοδο το συνδικάτο σε θεσμικό, οικονομικό και ασφαλιστικό επίπεδο. Ακολούθως, τέθηκαν και τα ειδικότερα ζητήματα αστυνομικής φύσεως της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, με έμφαση στην ουσιαστική και έμπρακτη αναγνώριση του υψίστης εθνικής σημασίας αγώνα των αστυνομικών για την καταπολέμηση των κυκλωμάτων διακίνησης μεταναστών, καθώς και για τη γενικότερη διασφάλιση της τάξης, ασφάλειας και κοινωνικής ειρήνης των πολιτών.

Τέλος, ο Πρόεδρος της Ένωσής μας και ο Β’ Αντιπρόεδρος της Π.Ο.ΑΞΙ.Α., επέδωσαν στον κ. Υπαρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. τιμητική πλακέτα, με το έμβλημα της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης», όπως αναφέρει η Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ορκωμοσία νέων δοκίμων εθελοντών διασωστών της ΟΔΙΑΚ

Θα πραγματοποιηθεί μαζί με αγιασμό το απόγευμα της Πέμπτης Η Πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβο…