Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Ανδρουλάκης: Η σημερινή κυβέρνηση δεν έχει προτεραιότητα την στήριξη του ΕΣΥ

Ανδρουλάκης: Η σημερινή κυβέρνηση δεν έχει προτεραιότητα την στήριξη του ΕΣΥ

0

Επίθεση στην κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό με επίκεντρο την υγεία και τα αγροτικά εξαπέλυσε ο Νίκος Ανδρουλάκης από τα Τρίκαλα


«Το Εθνικό Σύστημα Υγείας υποβαθμίζεται καθημερινά, με την κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας. Σήμερα μάθαμε από τους γιατρούς του Αγία Σοφία, ότι από τον νέο μήνα, από τις αρχές Ιουνίου, διακόπτονται τα τακτικά χειρουργεία». Αυτά μεταξύ άλλων τόνισε σήμερα το μεσημέρι από κεντρικό δρόμο της πόλης των Τρικάλων, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, στο πλαίσιο της περιοδείας του στη Θεσσαλία. «Γιατί λείπει μόνιμο προσωπικό, λείπουν αναισθησιολόγοι» εξήγησε και προσέθεσε:

«Όλα αυτά δείχνουν ότι οι λίστες των χειρουργείων αντί να μειώνονται αυξάνονται. Δυστυχώς, η σημερινή κυβέρνηση δεν έχει προτεραιότητα να στηρίξει το Εθνικό Σύστημα Υγείας με ισχυρές δημόσιες δωρεάν υπηρεσίες για όλους τους Έλληνες. Αυτή ακριβώς είναι και η κεντρική μας διαφορά. Το ΠΑΣΟΚ δημιούργησε το ΕΣΥ, το ΠΑΣΟΚ θέλει να το αναγεννήσει. Γιατί για εμάς η υγεία είναι το πολυτιμότερο αγαθό για όλους τους ανθρώπους. Και πρέπει να προσφέρεται απλόχερα από το κράτος. Γιατί σε άλλη περίπτωση θα αυξάνονται οι κοινωνικές ανισότητες. Οι άνθρωποι της μεσαίας τάξης, οι πιο ευάλωτοι Έλληνες, οι άνθρωποι που δεν έχουν χρήματα δυστυχώς, δεν θα έχουν τις υπηρεσίες που τους αξίζουν».

Για αυτό, λοιπόν, στις 9 Ιουνίου, σημείωσε, χρειάζεται μήνυμα αποδοκιμασίας απέναντι σε μια κυβέρνηση που υποτιμά, υποβαθμίζει και απαξιώνει καθημερινά το Εθνικό Σύστημα Υγείας. Ένα από τα μεγαλύτερα έργα της δημοκρατικής παράταξης.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας την Τετάρτη 26/6 στο δήμο Τοπείρου

Οι δημοτικοί σύμβουλοι μπορούν να υποβάλουν ερωτήσεις έως την Πέμπτη   Ειδική Συνεδρί…