Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Ο διοικητής του Δ΄ Σ. Στρατού επισκέφθηκε το ΤΣ ΕΑΑΣ Ξάνθης

Ο διοικητής του Δ΄ Σ. Στρατού επισκέφθηκε το ΤΣ ΕΑΑΣ Ξάνθης

0

Παρόντες στη συνάντηση ήταν μέλη του Παραρτήματος και συμμαθητές του Στρατηγού από τη ΣΣΕ


Τον πρόεδρο και τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου του Παραρτήματος ΕΑΑΣ Ν. Ξάνθης επισκέφθηκε ο νέος διοικητής Δ΄Σ. Στρατού Σταύρος Παπασταθόπουλος στις 22 Απριλίου 2024 στα Γραφεία του Παραρτήματος, στο πλαίσιο των επισκέψεων του σε φορείς της τοπικής κοινωνίας.

Ο διοικητής του Δ΄Σ. Στρατού ενημερώθηκε από τον πρόεδρο του ΤΣ του Παρατήματος ΕΑΑΣ Ν. Ξάνθης για το έργο και τις δράσεις των μελών του Παραρτήματος. Αντηλλάγησαν απόψεις, ενώ παράλληλα τον διαβεβαίωσαν ότι, οι απόστρατοι της Ξάνθης, ως αναπόσπαστο κομμάτι της τοπικής κοινωνίας, είναι εθελοντές στο πλευρό του Δ’ Σ. Στρατού και στους εν ενεργεία συναδέλφους τους.

Στην συνέχεια συνεχάρησαν τον στρατηγό, για την ανάληψη της Διοικήσεως του Δ΄ Σώματος Στρατού και του ευχήθηκαν Καλή Επιτυχία ενώ αντάλλαξαν αναμνηστικά.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν μέλη του Παραρτήματος και συμμαθητές του Στρατηγού από τη ΣΣΕ.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αντιδράσεις από το ΝΤ της ΑΔΕΔΥ Ξάνθης στα νέα στοιχεία και δεδομένα του νέου πειθαρχικού

Με μειωμένη συμμετοχή και ανταπόκριση του κόσμου ολοκληρώθηκε η απεργία της 28ης Αυγούστου…