-1 φλιτζάνι βρόμη
-1 φλιτζάνι digestive μπισκότα
-1 φλιτζάνι αράπικο φιστίκι
-3 κουταλιές της σούπας μέλι
-3 κουταλιές της σούπας βιτάμ
-3 κουταλιές της σούπας ζάχαρη άχνη
-3 κουταλιές της σούπας κακάο
-3/4 του φλιτζανιού νερό
-Για την γέμιση
-1 κουβερτούρα
Αρχικά τρίβουμε την βρώμη στο μούλτι μέχρι να γίνει σκόνη. Επίσης περνάμε από το μούλτι και τα μπισκότα και τα κάνουμε σκόνη. Ανακατεύουμε τα μπισκότα με την βρώμη. Ξεφλουδίζουμε τα φιστίκια και τα περνάμε και αυτά από το μούλτι.
Τα βάζουμε και αυτά στο μείγμα της βρώμης και κρατάμε λίγα φιστίκια για την διακόσμηση μετά, λίγο πιο χοντροκομμένα. Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε το μέλι, το βιτάμ, την ζάχαρη άχνη, το κακάο και το νερό. Βράζουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα, αποσύρουμε το κατσαρολάκι από την φωτιά και βάζουμε το μείγμα στην άκρη.
Μόλις πέσει λίγο η θερμοκρασία στο μείγμα, το προσθέτουμε το κακάο στο μείγμα. Βρέχουμε τα χέρια μας και πλάθουμε το μείγμα σε μπαλάκια.
Κάνουμε με το δάχτυλο μία λακκούβα σε κάθε μπαλάκι και τα περνάμε από το χοντροκομμένο φιστίκι. Γεμίζουμε την λακκούβα με λιωμένη κουβερτούρα, που λιώσαμε σε μπεν μαρί και μόλις παγώσουν απολαμβάνουμε.