– 250 γρ. Σόγια Κεμπάπ
– 2 μαρούλια
– 1 ματσάκι άνηθος
– 1 ματσάκι μάραθο
– 2 φρέσκα κρεμμύδια
– 1 ξερό κρεμμύδι
– 500 γρ. μανιτάρια
– 50 γρ. (1/4 φλιτζ. τσαγιού) ελαιόλαδο
– αλάτι, πιπέρι
– χυμός ενός λεμονιού
– 3 κουτ. σούπας κορν φλάουρ
– 100 γρ. ρύζι βρασμένο
Καθαρίζετε, πλένετε και κόβετε τα λαχανικά. Ετοιμάζετε την σόγια κεμπάπ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Σοτάρετε τα μανιτάρια στο ελαιόλαδο και τα αφήνετε στην άκρη.
Σοτάρετε τα κρεμμύδια και το κεμπάπ. Προσθέτετε αλάτι, πιπέρι και ένα φλιτζάνι τσαγιού νερό και τα αφήνετε να σιγοβράσουν, μέχρι να ψηθεί το κεμπάπ και να εξατμισθούν όλα τα υγρά.
Στη συνέχεια, προσθέτετε τα μαρούλια, το βρασμένο ρύζι, τα μυρωδικά και το χυμό λεμονιού.
Διαλύετε το κορν φλάουρ σε 1/4 φλιτζανιού τσαγιού νερό, το προσθέτετε στην κατσαρόλα και βράζετε μέχρι να δέσει η σάλτσα. Τέλος, προσθέτετε τα μανιτάρια.