Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ O Θανάσης Παφίλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του KKE, επισκέφθηκε την Ξάνθη

O Θανάσης Παφίλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του KKE, επισκέφθηκε την Ξάνθη

0

Παρευρέθηκε στον Κένταυρο και την Γενισέα πριν την κεντρική ομιλία του το Σάββατο 16 Σεπτέμβρη στις 20:30στο Αμφιθέατρο της Κεντρικής Πλατείας της Ξάνθης στo πλαίσιo των εκδηλώσεων του 49ου Φεστιβάλ ΚΝΕ Οδηγητή

Περιοδεία στον Κένταυρο και τη Γενισέα συνοδευόμενος από κλιμάκιο της Κομματικής Οργάνωσης Ξάνθης του ΚΚΕ πραγματοποίησε την Παρασκευή 15 Σεπτέμβρη ο Θανάσης Παφίλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κόμματος ο οποίος μίλησε το Σάββατο 16 Σεπτέμβρη στις 20:30 στο Αμφιθέατρο της Κεντρικής Πλατείας της Ξάνθης στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του 49ου Φεστιβάλ ΚΝΕ Οδηγητή.

Στον Κένταυρο στις συζητήσεις στα καφενεία αναδείχτηκε το οξύτατο πρόβλημα της εργασίας χιλιάδων εργαζομένων της περιοχής σε βαριές χειρωνακτικές εργασίες στο εξωτερικό μέσα από τα δουλεμπορικά γραφεία. Τονίστηκε η ανάγκη στις επερχόμενες τοπικές και περιφερειακές να ενισχυθούν αποφασιστικά τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης, να δοθεί μήνυμα καταδίκης της αντιλαϊκής πολιτικής, της βαθύτερης εμπλοκής της περιοχής αλλά και συνολικά της χώρας στους αμερικανοΝΑΤΟϊκούς σχεδιασμούς, να δυναμώσει η εργατική λαϊκή αντιπολίτευση. Στο κλιμάκιο συμμετείχαν και οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι με τη Λαϊκή Συσπείρωση Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης Σαλή Εφέντη από τον Κένταυρο και Χουσεϊν Χουσεϊν Ογλού από τις Θέρμες.

Στη Γενισέα που εξελίχθηκε σε μαζική συγκέντρωση σε καφενείο χαιρέτισε η υποψήφια δήμαρχος Αβδήρων με τη Λαϊκή Συσπείρωση Βούλα Μαχαιρίδου επικεντρώνοντας στο πώς τις μέρες που απομένουν θα φτάσει παντού στον Δήμο Αβδήρων το μήνυμα της δυναμικής παρουσίας της Λαϊκής Συσπείρωσης στο νέο δημοτικό συμβούλιο. Στην παρέμβασή του ο Θανάσης Παφίλης συζήτησε πώς η λογική κόστους – οφέλους που ακολουθούν όλες οι αστικές κυβερνήσεις είναι η αιτία των καταστροφικών επιπτώσεων των πρόσφατων πυρκαγιών και πλημμυρών.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ο περιφερειάρχης ΑΜΘ υποδέχτηκε τον υποψήφιο ευρωβουλευτή Θοδωρή Ζαγοράκη

Ο κ. Τοψίδης ενημέρωσε τον κ Ζαγοράκη για την αναπτυξιακή προοπτική και τον προγραμματισμό…