-400 γρ κολοκύθα σε κομμάτια
-4 γλυκοπατάτες κύβους
-6 καρότα διαγώνια κομμάτια
-3 παντζάρια μέτρια σε τέταρτα
-1 ραπανάκι κυβάκια
-1 κρεμμύδι φέτες
-2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
-1 κ.γ. δενδρολίβανο ψιλοκομμένο
-4 κλαράκια θυμάρι
-160 γρ φέτα κύβους νηστίσιμη
-100 γρ γραβιέρα ή κεφαλοτύρι κύβους
-60 ml ελαιόλαδο ή φυτικό λάδι
-Αλατοπίπερο
-1 συσκευασία κεμπάπ σόγιας
-1 κουτάκι σάλτσα ντομάτας
Σε χαμηλή φαρδιά κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και ρίχνουμε όλα τα υλικά εκτός από τα τυριά. Ανακατεύουμε καλά. Σκεπάζουμε με νερό και αφήνουμε να σιγοβράσουν μέχρι να ψηθούν τα λαχανικά να απορροφηθούν τα υγρά και να μελώσει το φαγητό.
Κόβουμε 3 μεγάλα κομμάτια αλουμινόχαρτο και βάζουμε πάνω στο καθένα από 1 φύλλο λαδόκολλα. Μοιράζουμε πάνω όλα τα υλικά και τα τυριά κλείνοντας καλά τη λαδόκολλα και το αλουμινόχαρτο σε πακέτα για να μην φύγουν υγρά και ατμός ώστε να γκρατιναριστούν στο φούρνο για 20′ στους 180 βαθμούς Κελσίου. Τα βάζουμε σε ταψί.
Βγάζουμε το ταψί από το φούρνο αφήνοντας το φαγητό να ξεκουραστεί για 10′. Ανοίγουμε τα πακέτα στο τραπέζι και μοιράζουμε το καθένα σε 2 μερίδες. Καλή όρεξη.