Αρχική ΣΥΝΤΑΓΕΣ Παγωτό στρατιατσέλα

Παγωτό στρατιατσέλα

0

-500 γρ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά, κρύα

-1 συσκευασία ζαχαρούχο γάλα (397 γρ.), κρύο

-200 γρ. κουβερτούρα, κομμένη σε μέτρια ακανόνιστα κομμάτια

-100 γρ. νιφάδες κουβερτούρας

-3 κ.σ. εκχύλισμα βανίλιας

Για το σερβίρισμα

-Χωνάκια παγωτού

-Σιρόπι σοκολάτας

-Λιωμένη κουβερτούρα

Στον κάδο του μίξερ μίξερ αφρατεύουμε την κρέμα γάλακτος σε σαντιγί. Συνεχίζουμε την ανάδευση και προσθέτουμε, τη βανίλια και το ζαχαρούχο γάλα. Σταματάμε το χτύπημα και ενσωματώνουμε τις κουβερτούρες και ανακατεύουμε. Μεταφέρουμε σε ένα μπολ με καπάκι και καταψύχουμε για 5-6 ώρες. Σερβίρουμε το παγωτό σε χωνάκια και σε μπολ με σιρόπι σοκολάτας ή λιωμένη κουβερτούρα.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ρεβιθοκεφτέδες με σως γιαούρτι

250 γρ. ρεβίθια αποφλοιωμένα 1 μέτριο κρεμμύδι 3 σκελίδες σκόρδο αλάτι μαύρο πιπέρι 1-1,5 …