Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Στην Κομοτηνή την τελευταία προεκλογική εβδομάδα ο Κ. Μητσοτάκης

Στην Κομοτηνή την τελευταία προεκλογική εβδομάδα ο Κ. Μητσοτάκης

0

Θα βρεθεί στην μοναδική «κόκκινη» περιοχή του χάρτη. Οι ανακοινώσεις και τα σενάρια επίσκεψης στελεχών της ΝΔ στην περιοχή

Η ΔΕΕΠ Νέας Δημοκρατίας Ροδόπης ανακοίνωσε ότι ενόψει του προεκλογικού αγώνα και στο πλαίσιο τηςεπικοινωνίας του προγράμματος της ΝΔ, θα επισκεφθούν το νομό εξέχοντα κομματικά στελέχη.

Συγκεκριμένα:

-Στις 9 Ιουνίου η Ντόρα Μπακογιάννη. Στη συνέχεια ο πρώην υπουργός Κωστής Χατζηδάκης με τον Τάσο Χατζηβασιλείου.

-Την τελευταία εβδομάδα πριν τις εκλογές θα επισκεφτεί την Κομοτηνή ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης. Κι έπονται επίσης οι πρώην υπουργοί Δημήτρης Αβραμόπουλος και Χρήστος Σταϊκούρας.

«Για το αναλυτικό πρόγραμμα θα ακολουθήσει έγκαιρη ενημέρωση. Δίνουμε τη μάχη όλοι μαζί για μια σταθερή Ελλάδα» το μήνυμα του προέδρου της ΝΔ Ροδόπης, Γιάννη Τζαμπάζη.

Είναι σαφές ότι η επίσκεψη πρωτοκλασάτων στελεχών της ΝΔ, προεξάρχοντος του προέδρου στη Ροδόπη, έχουν σαφές στόχο την ενίσχυση των ποσοστών του κόμματος στο Ν. Ροδόπης, τον μοναδικό που ήταν «ροζ» στις προηγούμενες εκλογές.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά στις 16 Ιουνίου, ο υποψήφιος βουλευτής Σερρών και Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων της Νέας Δημοκρατίας κ. Χατζηβασιλείου θα επισκεφθεί την Π.Ε. Ροδόπης συνοδεύοντας τον Αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και πρώην Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστή Χατζηδάκη ή την πρώην Υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνα Μιχαηλίδου. Στη συνέχεια, στις 18 Ιουνίου, θα περιοδεύσει στην Π.Ε. Ξάνθης με τον υποψήφιο βουλευτή Επικρατείας της ΝΔ Γιώργο Σταμάτη ή τον Κωστή Χατζηδάκη.

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος αναμένεται να βρεθεί στην Καβάλα.

Από κοινού επίσκεψη του Νίκου Δένδια και του Νίκου Παναγιωτόπουλου προετοιμάζεται στον Έβρο.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

ΠΑΣΟΚ: Ο κ. Μητσοτάκης ζει σε εικονική πραγματικότητα

Για τετραπλάσιο ρυθμό αύξησης του πληθωρισμού των τροφίμων στην Ελλάδα συγκριτικά με την Ε…