Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Λεύκιππος: Ανοίγει νέο κεφάλαιο στη Β΄Εθνική με προπονητή τον Γιώργο Ζαφειρούδη

Λεύκιππος: Ανοίγει νέο κεφάλαιο στη Β΄Εθνική με προπονητή τον Γιώργο Ζαφειρούδη

0

Αισιοδοξία για την φετινή πορεία της ομάδας

Ο Α.Ο.Λεύκιππος ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της ομάδας με τον καταξιωμένο προπονητή μπάσκετ Γιώργο Ζαφειρούδη. Η διοίκηση στην ανακοίνωσή της εξέφρασε την αισιοδοξία της για την αναβάθμιση της ομάδας και των ακαδημιών υπό την καθοδήγηση του Γιώργου Ζαφειρούδη που έχει πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του με κορυφαίες ομάδες.

Γράφει ο Λεύκιππος στην ανακοίνωσή του:

«Ο ΑΟ ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ είναι υπερήφανος να ανακοινώσει μια εκπληκτική προσθήκη στο δυναμικό του. Το Διοικητικό Συμβούλιο προχώρησε στην υπογραφή συμβολαίου συνεργασίας με έναν από τους πιο έμπειρους, επιτυχημένους και αναγνωρισμένους προπονητές μπάσκετ, ανοίγοντας έτσι ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία της ομάδας μας.

Ο νέος προπονητής, Γιώργος Ζαφειρούδης, φέρει μαζί του μια εντυπωσιακή πορεία επιτυχιών και αναγνωρίσεων. Έχοντας προπονήσει με επιτυχία σε Εθνικές κατηγορίες και σε κορυφαίες ομάδες, αναγνωρίζεται ως μια από τις πιο επιδραστικές προσωπικότητες στον κόσμο του μπάσκετ.

Με την άφιξη του Γιώργου Ζαφειρούδη, η ομάδα μας αναμένεται να αναπτύξει νέες δυνατότητες και ταλέντα, προωθώντας την ανταγωνιστικότητα και το επίπεδο του αθλήματος στην περιοχή μας. Ο Γιώργος Ζαφειρούδης θα είναι υπεύθυνος για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση της προπονητικής φιλοσοφίας της ομάδας μας, ενθαρρύνοντας την ανάπτυξη των παικτών μας τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟ ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ πιστεύει ότι με τη προσθήκη του Γιώργου Ζαφειρούδη θα ανοίξει μια νέα εποχή για την ομάδα μας και είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον.

Η αγωνιστική περίοδος 2023-2024 αναμένεται άκρως ενδιαφέρουσα με την καθοδήγηση του νέου προπονητή μας

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Λεύκιππος: Εντός έδρας με την Κηφισιά αγωνίζεται το Σάββατο για τη Β΄Φάση του Κυπέλλου Ελλάδας!

Όλο το πρόγραμμα της Β΄Φάσης   Το Κύπελλο Ανδρών συνεχίζεται με τους αγώνες της 1η αγ…