Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Μήνυμα για μαζική προσέλευση στην κάλπη έστειλαν Χαρδαλιάς και Καιρίδης από την Ξάνθη

Μήνυμα για μαζική προσέλευση στην κάλπη έστειλαν Χαρδαλιάς και Καιρίδης από την Ξάνθη

0

Τα υψηλόβαθμα στελέχη της ΝΔ επισκέφθηκαν το νομό την Πέμπτη 8/6 στο πλαίσιο της εκτεταμένης προεκλογικής καμπάνιας του κόμματος

Σε δηλώσεις τους στα τοπικά ΜΜΕ εξήραν τις πολλαπλές δυνατότητες της Θράκης και δη του νομού Ξάνθης

Την Ξάνθη επισκέφθηκαν τα υψηλόβαθμα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Χαρδαλιάς και Δημήτρης Καιρίδης στο πλαίσιο της εκτεταμένης προεκλογικής καμπάνιας που έθεσε σε εφαρμογή η Νέα Δημοκρατία με «οδηγό» τον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη και κεντρικό σημείο ενδιαφέροντος τη Βόρεια Ελλάδα. Συγκεκριμένα κατά τις πρωινές ώρες της Πέμπτης 8 Ιουνίου, προηγήθηκε επίσκεψη σε οικισμούς των δήμων της υπαίθρου και μετά από μία σύντομη βόλτα στην αγορά της πόλης οι κ. Χαρδαλιάς και Καιρίδης ήπιαν καφέ στην κεντρική πλατεία με πολίτες, φίλους και υποστηρικτές του κόμματος. Εν συνεχεία, αντάλλαξαν σκέψεις και προβληματισμούς με τους παρευρισκόμενους καλώντας τους εκ νέου να αγωνιστούν για μία πιο ισχυρή Ελλάδα, και να προσέλθουν στις κάλπες της 25ης Ιουνίου.

Την Ξάνθη επισκέφθηκαν την Πέμπτη 8/6 ο κ.Χαρδαλιάς και ο κ.Καιρίδης στο πλαίσιο της εκτεταμένης προεκλογικής καμπάνιας της ΝΔ

Ν.Χαρδαλιάς: «Ζητάμε ασφαλή αυτοδυναμία για να έχουμε σταθερή κυβέρνηση»

«Συνεχίζουμε το οδοιπορικό μας σε κάθε περιοχή, χωριό και πόλη της βόρειας Ελλάδας και όχι μόνο! Το μήνυμα είναι ένα, δηλαδή να συνεχίσει η χώρα αυτή την σταθερή πορεία. Αυτό που ζητάμε είναι να έχουμε ασφαλή αυτοδυναμία για να έχουμε ακολούθως και σταθερή κυβέρνηση, ώστε η χώρα μας να μπορεί να παραμείνει ισχυρή και πρωταγωνίστρια. Η χώρα είναι ισχυρή, παράγει πλούτο! Αυτή η πορεία, λοιπόν δεν πρέπει να ανακοπεί. Πρέπει να επιστρέψουμε σιγά, σιγά στην κανονικότητά μας. Οι δεσμεύσεις του Πρωθυπουργού είναι τέτοιες που λίγο πολύ δίνουν και το δικό μας στίγμα. Από κάθε γωνιά της πατρίδας τα μηνύματα είναι εξαιρετικά .Θα πρέπει να θυμίσουμε όμως ότι η κάλπη είναι άδεια. Θα πρέπει να βρεθούμε όλοι στην κάλπη, να ψηφίσουμε, να δείξουμε ξανά την εμπιστοσύνη μας. Ήρθε η ώρα να ενώσουμε δυνάμεις, διότι το διακύβευμα είναι η ίδια η πατρίδα, είναι οι αρχές μας, οι αξίες μας, οι επόμενες γενιές, τα παιδιά μας», τόνισε σε δήλωσή του ο κ. Χαρδαλιάς.

«Η Ξάνθη είναι αγαπημένος τόπος. Είναι η 7η φορά που βρίσκομαι εδώ την περίοδο αυτή. Η βόρεια Ελλάδα είναι αγαπημένη, μέσα από την επαφή με τους ανθρώπους άλλωστε γινόμαστε όλοι καλύτεροι», σημείωσε συμπληρωματικά.

Δ. Καιρίδης: «Είναι μία χρυσή ευκαιρία να πάμε την χώρα μπροστά, την Θράκη μας- Ο νομός αυτός έχει πολύ μεγάλες δυνατότητες!»

Προς επίρρωση, ο κ. Καιρίδης, υπογράμμισε :«Χαίρομαι που βρίσκομαι στην Ξάνθη για ακόμη μία φορά. Εγώ έτσι κι αλλιώς γεννήθηκα στην Καβάλα. Συνεπώς, την ξέρω καλά την Ξάνθη. Χαίρομαι που έρχομαι με τον Νίκο Χαρδαλιά, μιας και νομίζω ότι εκπροσωπεί  τη νέα γενιά πολιτικών της δράσης, της πράξης, του αποτελέσματος. Το πιο θετικό μήνυμα της κάλπης στις εκλογές της 21ης Μαΐου ήταν ότι ο λαός επιβράβευσε το αποτέλεσμα, απέδειξε ότι φεύγει από την τοξικότητα, από τα εύκολα-τα λόγια τα μεγάλα, τον λαϊκισμό. Γυρνάει λοιπόν σελίδα και θέλει να κοιτάξει πλέον μπροστά. Αυτό που ξεκινήσαμε εκεί πρέπει τώρα να το ολοκληρώσουμε στις 25 Ιουνίου, επειδή θέλουμε να αλλάξουμε τα κακώς κείμενα, αυτά που μας πληγώνουν, αυτά που μας κρατάνε πίσω. Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας. Είναι μία χρυσή ευκαιρία να πάμε την χώρα μπροστά, την Θράκη μας. Το ενδιαφέρον της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι δεδομένο. Το έχει αποδείξει με τις επισκέψεις του εδώ και με τα πολύ συγκεκριμένα πράγματα που έχουμε να κάνουμε. Ο νομός αυτός έχει πολύ μεγάλες δυνατότητες, σε έναν βαθμό αναξιοποίητες. Τα επόμενα χρόνια λοιπόν αυτό είναι το μεγάλο στοίχημα της Ελλάδας που αξίζουμε, χρειαζόμαστε και θέλουμε».

Δ. Καιρίδης για τα ελληνοτουρκικά: «Η Τουρκία θα αποφασίσει αν θα επιστρέψει στην ένταση ή αν θα διεκδικήσει ένα ευρωπαϊκό μέλλον!»

«Θέλουμε την ειρηνική συνύπαρξη με την Τουρκία. Η ‘’μπάλα’’ είναι στο ‘’γήπεδο’’ της Τουρκίας και για τα αμιγώς ελληνοτουρκικά και για τα ευρύτερα αν θέλετε, τα ευρωτουρκικά ή τις σχέσεις της Τουρκίας με τη Δύση. Η Τουρκία θα αποφασίσει αν θα επιστρέψει στην ένταση ή αν πραγματικά για το καλό και του τουρκικού λαού θέλει να διεκδικήσει ένα ευρωπαϊκό μέλλον, ένα μέλλον εντός των δυτικών αξιών και θα σας έλεγα των διεθνών αξιών του διεθνούς δικαίου. Ως πολιτικός διεκδικώ το καλύτερο για την χώρα μου και για την γείτονα», πρόσθεσε ο ίδιος  αναφερόμενος στις ελληνοτουρκικές σχέσεις.

 Χρύσα Κιατίπη

chkiatipi@empros.gr

 

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από Χρύσα Κιατίπη
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

H έκθεση του State Department «καίει» την κυβέρνηση για παραβίαση ανθρώπινων δικαιωμάτων

Σε 46 σελίδες και περίπου 10.000 λέξεις το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, κάνει και εκτενή αναφορά σε …