Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Βιολογικό καθαρισμό αποκτά ο Κένταυρος

Βιολογικό καθαρισμό αποκτά ο Κένταυρος

0

Υπεγράφη η σύμβαση με τον ανάδοχο για τον έργο προϋπολογισμού 3,9 εκ. ευρώ

«Εγγύηση για τη δημόσια υγεία και ουσιαστική βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων», χαρακτήρισε το έργο ο δήμαρχος Ριτβάν Ντελή Χουσεΐν

Ο δήμος Μύκης, με ανακοίνωσή του, ενημέρωσε τους δημότες του και ειδικότερα τους κατοίκους του οικισμού Κενταύρου ότι την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 11:00΄΄ πμ ο Δήμαρχος Μύκης Ντελή Χουσεΐν Ριτβάν και ο νόμιμος εκπρόσωπος της εταιρίας ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΕ κ. Εκμεκτσής Αθανάσιος υπέγραψαν την σύμβαση εκτέλεσης του έργου με τίτλο : ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ( ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ) ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ.

Αντικείμενο του έργου είναι η κατασκευή των εγκαταστάσεων της μονάδας επεξεργασίας αστικών λυμάτων ( βιολογικός καθαρισμός ) του οικισμού Κενταύρου καθώς και οι εργασίες οδοποιίας για τον δρόμο πρόσβασης στον Βιολογικό Καθαρισμό.

Όπως τόνισε ο δήμαρχος, «η λειτουργία του Βιολογικού Καθαρισμού Κενταύρου αποτελεί εγγύηση για την Δημόσια Υγεία, προστατεύει το φυσικό περιβάλλον και συμβάλει στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των κάτοικων του οικισμού Κενταύρου».

Το έργο έχει προϋπολογισμό 3.867.462,79 ευρώ και χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα « Υποδομές, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2014 – 2020» του Υπουργείου Περιβάλλοντος.

«Με το έργο αυτό η Δημοτική Παράταξη « ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ και ΑΝΑΠΤΥΞΗ κάνει πράξη την προεκλογική δέσμευσή της απέναντι στους κατοίκους του Κενταύρου για την κατασκευή του Βιολογικού Καθαρισμού, ικανοποιώντας έτσι το μακροχρόνιο αίτημα τους», υπογραμμίζεται στη σχετική ανακοίνωση.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Με 159 «όχι» απορρίφθηκε η πρόταση δυσπιστίας το βράδυ της Πέμπτης στη Βουλή

Η παραίτηση Μπρατάκου-Παπασταύρου «πλήγωσαν» τη ΝΔ – Η επόμενη μέρα με φόντο τις ευρ…