Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Το 1ο Παιδαγωγικό Σεμινάριο Προσχολικής Αγωγής διοργανώνεται στην Ξάνθη

Το 1ο Παιδαγωγικό Σεμινάριο Προσχολικής Αγωγής διοργανώνεται στην Ξάνθη

0

Θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11/03-Δωρεάν η υβριδική συμμετοχή

Το Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Ξάνθης, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Βρεφονηπιοκόμων Ελλάδας ΠΤ Μακεδονίας και Θράκης διοργανώνουν το 1ο Παιδαγωγικό Σεμινάριο Προσχολικής Αγωγής στην Ξάνθη, το Σάββατο 11 Μαρτίου, στις 9 το πρωί, στην αίθουσα του Ξενοδοχείου Z Palace.

Όπως επισημαίνει το ΚΚΠΑ Ξάνθης, πρόκειται για μια πολύ σημαντική επιστημονική συνάντηση που λαμβάνει χώρα στην Ξάνθη, στην οποία θα αναλυθούν βασικές παράμετροι της Προσχολικής Αγωγής οι οποίες, όπως είναι γνωστό, διαμορφώνουν την κρίσιμη περίοδο της ζωής ενός παιδιού.

Οι θεματικές προς συζήτηση

Θέματα, μεταξύ των οποίων, η έννοια της διαφορετικότητας, ο λόγος και η ομιλία στην προσχολική ηλικία, η καλλιέργεια της συναισθηματικής νοημοσύνης, ο ρόλος του εκπαιδευτικού/ βρεφονηπιοκόμου στη διατροφική εκπαίδευση βρεφών και νηπίων, οι Πρώτες Βοήθειες σε βρέφη και νήπια, αλλά και οι σχέσεις επικοινωνίας των εκπαιδευτικών με τους γονείς θα απασχολήσουν τους συμμετέχοντες.

Πάνω από 6.000 οι ενδιαφερόμενοι για εξ αποστάσεως παρακολούθηση

Η υβριδική συμμετοχή είναι δωρεάν. Να σημειωθεί ότι ήδη 6.000 έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να συνδεθούν, για να παρακολουθήσουν το σεμινάριο.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή στο: www.syllogos-sve.gr.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σε 24ωρη απεργία τη Δευτέρα οι ΔΕΥΑ Ξάνθης και Αβδήρων

Απεργιακή συγκέντρωση στις 10 πμ στο ΕΚΞ   Στην 24ωρη απεργία που προκηρύχθηκε από τη…