Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Σήμερα η 24ωρη Πανελλαδική Πανδημοσιοϋπαλληλική απεργία

Σήμερα η 24ωρη Πανελλαδική Πανδημοσιοϋπαλληλική απεργία

0

Στις 12 μμ στην κεντρική πλατεία το απεργιακό κάλεσμα στην Ξάνθη

Χ. Ευστρατίου στο «Ε»: «Επιδιώκουμε να δώσουμε τόνο αγωνιστικό και συνάμα πενθούμε για όλους όσοι χάθηκαν στα Τέμπη-Λέμε ΟΧΙ στις ιδιωτικοποιήσεις!»

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., σύμφωνα με την εξουσιοδότηση του Γενικού Συμβουλίου, αποφάσισε την κήρυξη 24ωρης Πανελλαδικής Πανδημοσιοϋπαλληλικής απεργίας για σήμερα 8/3 -μετατρέποντας τη στάση εργασίας για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας σε απεργία.

Η απεργιακή συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στην Ξάνθη στις 12 μμ στην κεντρική πλατεία.

Πένθος και διεκδικήσεις- Όχι στις ιδιωτικοποιήσεις

Όπως αναφέρει η ΑΔΕΔΥ: «Απαιτούμε μαζί με όλους τους εργαζόμενους και το λαό να μπει τέρμα στη πολιτική των ιδιωτικοποιήσεων και να αποδοθούν οι πραγματικές ευθύνες για το δολοφονικό έγκλημα των Τεμπών»

Συμπληρωματικά με τα παραπάνω ο κ. Χαράλαμπος Ευστρατίου ως Πρόεδρος του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ Ξάνθης, σημειώνει στο «Ε»: «Συμμετέχουμε ως ΑΔΕΔΥ Ξάνθης στην 24ωρη Πανελλαδική Πανδημοσιοϋπαλληλική απεργία. Συνεπώς, καλούμε όλα τα πρωτοβάθμια σωματεία, όπως επίσης και όσους πολίτες επιθυμούν να συμμετέχουν. Επιδιώκουμε, δηλαδή με την παρούσα κινητοποίηση να δώσουμε τόνο αγωνιστικό και συνάμα πενθούμε για όλους όσοι χάθηκαν στα Τέμπη. Τη δεδομένη χρονική στιγμή λέμε: «Ποτέ ΞΑΝΑ τέτοια ατυχήματα από ανθρώπινο λάθος-«ΟΧΙ στις ιδιωτικοποιήσεις!»

Χρύσα Κιατίπη

chkiatipi@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Πιθανή διακοπή νερού αύριο σε περιοχές της πόλης

Στο πλαίσιο προγραμματισμένων εργασιών συντήρησης στον κεντρικό αγωγό ύδρευσης από το Παρά…