Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Ο Τάσος επισκέφθηκε το Δημαρχείο για την 21η Μαρτίου

Ο Τάσος επισκέφθηκε το Δημαρχείο για την 21η Μαρτίου

0

Με ξεχωριστό τρόπο τιμήθηκε η Παγκόσμια Ημέρα για το Σύνδρομο Down στο δήμο Ξάνθης

Παγκόσμια Ημέρα αφιερωμένη στα άτομα με Σύνδρομο Down και ο Τάσος Χατζηφωτιάδης από το 1ο ΚΔΑΠ μεΑ Ξάνθης επέλεξε να τιμήσει αυτήν την μέρα με μια επίσκεψη στο Δημαρχείο…

Η συνάντηση με τον Δήμαρχο Μανώλη Τσέπελη δεν ήταν απλώς εθιμοτυπική, καθώς ο Τάσος πήρε για λίγο τη θέση του… Έκατσε στο γραφείο του Δημάρχου, μίλησε με συνεργάτες του και υπέγραψε… την πρώτη του «απόφαση», με την οποία όρισε ως αντιδήμαρχό του την Δώρα Χατζηεφραιμίδου, ειδική παιδαγωγό του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης για Παιδιά με Αναπηρία Ξάνθης, η οποία και τον συνόδευε σε αυτήν την πολύ ενδιαφέρουσα, όπως εξελίχθηκε, επίσκεψη…

Στη συνέχεια, ξεναγήθηκε σε τμήματα και Υπηρεσίες του Δήμου, μίλησε με συμπολίτες μας που έτυχε να βρίσκονται εκείνη την ώρα εκεί, αλλά και με τους εργαζόμενους που με προθυμία τον ενημέρωσαν για το αντικείμενο της εργασίας τους στον Δήμο Ξάνθης, ενώ επισκέφθηκε και το γραφείο του Αντιδημάρχου Μανώλη Φανουράκη.

Φανατικός ΠΑΟΚΤΖΗΣ, ευγενικός -ιδιαίτερα με τις κυρίες- έγινε αποδεκτός με μεγάλη χαρά από όλους και έφυγε με μικρά αναμνηστικά δώρα, προσφέροντας όμως κι εκείνος το φωτεινό του χαμόγελο κι ένα γλυκό «ευχαριστώ».

«Πιστεύω στις ίσες ευκαιρίες για όλους. Με κατάλληλη εκπαίδευση και με τη συνεργασία των φορέων οι συμπολίτες μας με σύνδρομο Down, όπως και όλοι οι πολίτες με αναπηρία μπορούν να είναι ενεργά μέλη της κοινωνίας μας. Κανείς δεν πρέπει να λείπει και είναι στο χέρι όλων μας να προσπαθήσουμε γι’ αυτό», τόνισε ο Δήμαρχος.

Στην ιδιαίτερη αυτή συνάντηση του Δημάρχου Ξάνθης με τον Τάσο Χατζηφωτιάδη και τη Δώρα Χατζηεφραιμίδου το «παρών» έδωσαν ο Αντιδήμαρχος Μανώλης Φανουράκης, η Αντιδήμαρχος Ειρήνη Χαριτωνίδου, η ΓΓ του Δήμου Σοφία Ψωμά και ο Πρόεδρος Κιμμερίων Εμίν Ογλού Αμέτ Ραμαδάν.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Στ. Γιακουπιάν: «Το μάτι είναι το βασικό κι όχι η κάμερα!»

Ο Στεπάν Γιακουπιάν μας καλωσορίζει στο νέο στούντιο φωτογραφίας που ξεκίνησε να λειτουργε…