Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Έκαψαν σπίτια και αυτοκίνητα του 37χρονου από το Δροσερό

Έκαψαν σπίτια και αυτοκίνητα του 37χρονου από το Δροσερό

0

Μεγάλη αναστάτωση στον συνοικισμό

Ισχυρή αστυνομική δύναμη για την κηδεία του 46χρονου θύματος σήμερα Τρίτη και την προσαγωγή των κατηγορουμένων αύριο ενώπιον του ανακριτή

 

 

Φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 20/3 σε δύο μονοκατοικίες στο Δροσερό, που είναι ιδιοκτησίας του καθ’ ομολογία 37χρονου δράστη της δολοφονίας του 46χρονου μέσα στο σπίτι του που διαπράχθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας και του αδελφού του.  Συγκεκριμένα πρόκειται για μια μονοκατοικία που καταστράφηκε ολοσχερώς και μια διώροφη μονοκατοικία που καταστράφηκε το ισόγειο και η αποθήκη. Δεν κινδύνεψαν ανθρώπινες ζωές επειδή ήταν κενές αλλά καταστράφηκε η οικοσκευή τους. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχείρησαν 3 πυροσβεστικά οχήματα με 7 πυροσβέστες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ξάνθης.

Έκαψαν και τα δύο αυτοκίνητα του 37χρονου και της συζύγου του

Επίσης την Δευτέρα διαπράχθηκε εμπρησμός σε δύο ΙΧ  (Audi και BMW) που ανήκουν στον 36χρονο δράστη και στην σύζυγό του. Προανάκριση διενεργεί η Πυροσβεστική Ξάνθης για τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς. Το γεγονός ότι τόσα τα σπίτια τόσο και τα αυτοκίνητα είναι ιδιοκτησίας του δράστη και του αδελφού του παραπέμπουν σε κινήσεις αντεκδίκησης. Γενικά επικρατεί μεγάλη αναστάτωση στον συνοικισμό του Δροσερό μετά την αποτρόπαια δολοφονία του 46χρονου. Πληροφορίες αναφέρουν ότι διαπράχθηκε μπροστά στα 4 εγγόνια του το μεγαλύτερο ηλικίας 7 ετών.  Να σημειώσουμε ότι ο 46χρονος  έχει 17 εγγόνια ενώ ο αδελφός του 16 εγγόνια και όλοι μαζί κατοικούν στην ίδια αυλή. Οι αστυνομικές αρχές λαμβάνουν ισχυρά μέτρα για την κηδεία του 46χρονου που θα γίνει στις 2μ.μ. Επίσης δρακόντεια μέτρα θα ληφθούν και αύριο κατά την προσαγωγή του 37χρονου  και των άλλων τριών(2 γιοι του και ένας ανιψιός του) που κατηγορούνται για ανθρωποκτονία με δόλο και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxathopoulou@empros.gr   

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Για 67 περιπτώσεις κλοπών μετασχηματιστών ΔΕΔΔΗΕ κατηγορούνται οι τέσσερις συλληφθέντες

Εντοπίστηκαν επ’ αυτοφώρω την προηγούμενη εβδομάδα να κλέβουν, ενώ από την κατοχή τους κατ…