Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Χειροπέδες σε δύο διακινητές σε Δράμα και Έβρο

Χειροπέδες σε δύο διακινητές σε Δράμα και Έβρο

0

Σημειώθηκε μία καταδίωξη. Κατασχέθηκαν δύο οχήματα, ένα ζεύγος πλαστών πινακίδων και κινητά τηλέφωνα

Συνελήφθησαν την Δευτέρα και την Τρίτη, 20 και 21/03 σε περιοχές της Δράμας και του Έβρου από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Δράμας και Αλεξανδρούπολης, δύο διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, παράτυπους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, το απόγευμα της Δευτέρας, στην Επαρχιακή οδό Δράμας – Ξάνθης, αστυνομικοί συνέλαβαν τον έναν άντρα, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί ΙΧ στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης και να μεταφέρει παράνομα πέντε παράτυπους μετανάστες. Σημειώνεται ότι ο οδηγός – διακινητής προηγουμένως δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα, ενώ στη συνέχεια ακινητοποίησε το όχημα και συνελήφθη.

Στη δεύτερη περίπτωση, τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης, στην Εθνική οδό Ορμενίου – Αρδανίου, αστυνομικοί συνέλαβαν τον δεύτερο άντρα, διότι ως οδηγός ΙΧ μετέφερε παράνομα πέντε παράτυπους μετανάστες. Σημειώνεται ότι όπως διαπιστώθηκε για το όχημα που οδηγούσε ο άντρας έχει δηλωθεί κλοπή την 12-03-2023 σε αστυνομική υπηρεσία της Αττικής, ενώ επιπλέον έφερε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας.

Έπειτα, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω οχήματα, ένα ζεύγος πλαστών πινακίδων και κινητά τηλέφωνα.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χειροπέδες σε δύο διακινητές επί της επαρχιακής οδού Ροδόπης

Οι άντρες επέβαιναν σε ΙΧ , το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας άλλου οχήματος, ενώ ο οδη…