Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Νηπιαγωγός στην Καβάλα κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος τεσσάρων 4χρονων παιδιών

Νηπιαγωγός στην Καβάλα κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος τεσσάρων 4χρονων παιδιών

0

Ασκήθηκε σε βάρος της 37χρονης ποινική δίωξη από την Εισαγγελία Εφετών Θράκης

Σοκάρουν τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τις καταγγελίες που αφορούν την 37χρονη νηπιαγωγό από την Καβάλα, εις βάρος της οποίας ασκήθηκε ποινική δίωξη από την Εισαγγελία Εφετών Θράκης, για ασέλγεια σε δύο παιδιά ηλικίας 4 ετών.

Οι πρώτες τέσσερις καταγγελίες έφτασαν στη Δικαιοσύνη λίγο πριν του καλοκαιρινούς μήνες του 2022, ωστόσο η υπόθεση αρχικά μπήκε στο αρχείο από την Εισαγγελία και στη συνέχεια οι γονείς των δύο παιδιών (3-4 ετών) προχώρησαν σε προσφυγή.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, η νηπιαγωγός φέρεται να προχωρούσε σε ασελγείς πράξεις εις βάρος των ανηλίκων κατά τη διάρκεια του μαθήματος σε νηπιαγωγείο της Καβάλας, ενώ παράλληλα καταγγέλλεται ότι παρήγαγε και κατείχε υλικό παιδικής πορνογραφίας, με θύματα τουλάχιστον τα δύο παιδιά.

Οι ασελγείς πράξεις φέρεται να έλαβαν χώρα κατά το χρονικό διάστημα από τον Σεπτέμβριο του 2021 μέχρι και τον Μάιο του 2022, σύμφωνα με την εισαγγελία Εφετών Θράκης.

Την υπόθεση αναλαμβάνει ο ανακριτής, που να δώσει συγκεκριμένες εντολές, μεταξύ άλλων για έλεγχο των ηλεκτρονικών αρχείων της νηπιαγωγού, για καταθέσεις μαρτύρων και την εξέταση της 37χρονης γυναίκας.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

…Και οι λύκοι τρελάθηκαν!

Εαρινές επισκέψεις στα χωριά της Σταυρούπολης – Μελισσοκόμος σε τετ α τετ με λύκο – …