Αρχική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Εκδηλώσεις Χαρούμενα πρόσωπα στην κοπή της πίτας του Χορευτικού & Πολιτιστικού Συλλόγου Αβδηριτών

Χαρούμενα πρόσωπα στην κοπή της πίτας του Χορευτικού & Πολιτιστικού Συλλόγου Αβδηριτών

0

Ο Δήμαρχος Αβδήρων κ. Τσιτιρίδης ευχήθηκε στον Σύλλογο να συνεχίσει να είναι το 2023 το ίδιο δραστήριος

Ο Χορευτικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Αβδηριτών έκοψε την πίτα ώστε να καλωσορίσει το 2023 το Σάββατο στις 21 Ιανουαρίου στο Παλιό Δημαρχείο των Αβδήρων το οποίο φιλοξενεί τις εκδηλώσεις του Συλλόγου.

Η εκδήλωση διεξήχθη σε οικογενειακό κλίμα αφού συγκεντρώθηκαν οι υπεύθυνοι των τμημάτων που λειτουργούν μαζί με τις οικογένειές τους και τους οικείους τους καθώς και τα μέλη που συμμετέχουν στις δραστηριότητες του Συλλόγου.

Η αρχή έγινε με το καλωσόρισμα από την Πρόεδρο του Συλλόγου, Χρύσα Ραξιώνη και τον Αντιπρόεδρο, Γιάννη Πανταζόγλου και ύστερα τον λόγο πήρε ο Δήμαρχος Αβδήρων κ. Γιώργος Τσιτιρίδης. Ο Δήμαρχος δήλωσε ευγνώμων για την πρόσκληση και ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «ο Σύλλογος αρχικά περιείχε μόνο το χορευτικό κομμάτι αλλά εδώ και τέσσερα-πέντε χρόνια η ενεργοποίηση των μελών του Συλλόγου τον έχει κατατάξει ανάμεσα στους πιο ενεργούς στον Δήμο».

Συνέχισε, λέγοντας ότι εύχεται «να συνεχίσουν με αυτούς τους ρυθμούς και ο Δήμαρχος όπως και το επιτελείο του θα βρίσκονται δίπλα τους για οποιαδήποτε βοήθεια».

Στη συνέχεια ακολούθησε η κοπή της πίτας και κόπηκε ένα κομμάτι για κάθε τμήμα με τυχερό να στέκεται το παιδικό τμήμα παραδοσιακών χορών κερδίζοντας το φλουρί. Όσον αφορά στα ατομικά τσουρεκάκια που μοιράστηκαν το φλουρί το κέρδισε ο υπεύθυνος του τμήματος γυμναστικής, Δημήτρης Πάντος.

Ακολούθησε φαγητό, το οποίο είχαν φέρει τα μέλη του Συλλόγου και μουσική από dj.

Στον Χορευτικό & Πολιτιστικό Σύλλογο Αβδηριτών λειτουργούν, σε εβδομαδιαία βάση, παιδικό τμήμα παραδοσιακών χορών, χορευτικό τμήμα ενηλίκων, τμήμα εκμάθησης τουρκικής γλώσσας, παιδικό θεατρικό εργαστήρι, ομάδα τραγουδιού, τμήμα γυμναστικής και κινηματογραφική λέσχη.

 

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εκδηλώσεις
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«Από ‘δώ ως το φεγγάρι»: Ένα εργαστήριο για παιδιά από το Residui Teatro της Ισπανίας

Την Κυριακή 28 Απριλίου 2024 και ώρες 11:00-13:30  στο Σπίτι Πολιτισμού της ΦΕΞ Η Φιλοπρόο…