Αρχική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Γιορτές Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι εορταστικές εκδηλώσεις στην Κομοτηνή

Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι εορταστικές εκδηλώσεις στην Κομοτηνή

0

Υπό την διοργάνωση της ΔΚΕΠΠΑΚ τα δρώμενα θα πραγματοποιούνται έως το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις που οργανώνει η ΔΚΕΠΠΑΚ για τις γιορτές.


Το πρόγραμμα:

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου, στην πλατεία Ειρήνης, 11:00π.μ. με 2:00μ.μ. η ΔΚΕΠΠΑΚ και ο Δήμος Κομοτηνής, παρουσιάζουν τον Μάγο Ρότζερ και την παρέα του σε εορταστικό show για τους μικρούς μας φίλους!  Μαζί του θα είναι ξυλοπόδαροι και ζογκλέρ για ένα ανεπανάληπτο fire show ενώ αγκαλιές και πολλές πόζες για φωτογραφίες θα μοιράσουν οι Buzz Lightyear και Jessie μεγαλοφιγούρες από το αγαπημένη παιδική ταινία «Toy Story». Η παράσταση μαγικών κόλπων του Μάγου Ρότζερ, θα πλαισιώνεται από πολύ χορό και τραγούδι και με την ενεργή συμμετοχή των παιδιών, χριστουγεννιάτικο λαμπερό facepainting, μπαλονοκατασκευές, ενώ στο τέλος θα φτιάξουν τις πιο γιγάντιες σαπουνόφουσκες!

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου, πλατεία Ειρήνης, 11:00π.μ. ο Σύλλογος των Εν Θράκη διαβιούντων Σαρακατσαναίων, προκαλεί όλους για δοκιμή των παραδοσιακών πιτών των Σαρακατσάνων.

Σάββατο 31 Δεκεμβρίου, στους δρόμους της πόλης από το πρωί, η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Κομοτηνής παιανίζει Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα και τραγούδια στους δρόμους της πόλης.

Σάββατο 31 Δεκεμβρίου, πλατεία Ειρήνης, 11:00π.μ.
«Καμήλες και Ντιβιτζήδες». Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ανατολικορωμυλιωτών Κομοτηνής, αναβιώνει το έθιμο που έχει τις ρίζες του στην αρχαιότητα. Το δρώμενο «Καμήλες και Ντιβιτζήδες» (καμηλιέρηδες) είναι ένα από τα πιο γνωστά έθιμα της ανατολικής Ρωμυλίας.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Γιορτές
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Τα Μωρά στη Φωτιά επιστρέφουν στις 20 Απριλίου στην Ξάνθη

Μαζί τους οι «Λάχνισμα» από την Ξάνθη Ο Στέλιος Σαλβαδόρ και τα Μωρά στη Φωτιά, επιστρέφου…