Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Χριστουγεννιάτικη «αστερόσκονη» απλώνεται στην Ξάνθη

Χριστουγεννιάτικη «αστερόσκονη» απλώνεται στην Ξάνθη

0

Με εντατικούς ρυθμούς τοποθετείται το χριστουγεννιάτικο σκηνικό στην κεντρική πλατεία της πόλης

Το απόγευμα της Κυριακής θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση για την επίσημη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου με Άσπα και Kings στην κεντρική σκηνή

«Φούντωσαν» οι εργασίες στην κεντρική πλατεία ενόψει Χριστουγέννων…Τα συνεργεία του δήμου Ξάνθης εργάζονται πυρετωδώς τις τελευταίες εβδομάδες στην προσπάθειά τους να στήσουν το χριστουγεννιάτικο σκηνικό μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Άλλωστε, αυτή την Κυριακή 4/12 θα πραγματοποιηθεί και η επίσημη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην κεντρική πλατεία με τους Άσπα και Kings να χαιρετίζουν το εορταστικό πρόγραμμα υποσχόμενοι ταυτόχρονα να  «αγγίξουν» τον ξανθιώτικο πληθυσμό με την ερμηνεία τους.

Ήδη από χθες, Τετάρτη 30/11 το συνεργείο έστησε το δέντρο, ενώ και η φάτνη είναι προσβάσιμη για φωτογραφίες με πρωταγωνιστές τους μικρούς, αλλά και τους μεγαλύτερους φίλους μας. Βέβαια και ο κεντρικός δρόμος της 28ης Οκτωβρίου «μυρίζει» Χριστούγεννα, μιας και φωτεινά λαμπιόνια εκπέμπουν λάμψη στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα, μα συνάμα και στον εσωτερικό μας κόσμο.

Καταληκτικά, από αυτή τη σύντομη μνεία στις εορταστικές  ετοιμασίες δεν θα μπορούσε να απουσιάζει η αγορά, τα καταστήματα της πόλης, τα οποία ευλόγως έχουν εναρμονιστεί με το όλο κλίμα, έχουν «ντύσει» τις βιτρίνες τους με τα γιορτινά τους και δηλώνουν ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΙ να υποδεχτούν τις ΓΙΟΡΤΕΣ!

Χρύσα Κιατίπη

chkiatipi@empros.gr

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από Χρύσα Κιατίπη
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Τα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας είναι λιγότερο ίσα από τα υπόλοιπα

Οι μαθητές των Σχολείων Δεύτερης Ευκαιρίας εξαιρούνται από την δωρεάν μεταφορά τους προς κ…